Napoved

Horoskop za ponedeljek, 26. decembra

W.Y.
26. 12. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Oddani ovni v današnjem dnevu ne boste čutili potrebe po zapečkarstvu in lenarjenju. Hoteli boste biti čim bolj dejavni. Največ vam bodo pomenila skupna doživetja.

BIK - Vse podrobnosti boste hoteli tokrat zaradi vpliva planetov urediti po svoje. Pri tem vas ne bo nihče oviral, ker bo vse skupaj zaradi prostega dne počakalo še kakšen dan.

DVOJČKA - Pri poslih se naenkrat prepuščate volji drugih, ker nimate dovolj moči, da bi udejanjili lastne ideje. Previdno tudi, če posredujete med več osebami.

RAK - V ljubezni vas spremlja nadležen občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po telefonskem pogovoru boste še bolj zmedeni, zato raje počakajte na ugoden trenutek.

LEV - Ljubezen vam bo v današnjem dnevu vlila veliko moči in samozavesti. Partner vam bo pokazal, zakaj vas tako ceni, čeprav mu ne boste takoj pripravljeni verjeti.

DEVICA - Ni prevelikih razlogov za to, da bi se prenehali boriti v ljubezni. Lahko še najdeta skupni jezik, pa tudi strasti bodo prav kmalu zopet spregovorile!

TEHTNICA - Mnenje kolegov vam bo veliko pomenilo, ker bodo bolje razumeli, kakšen trud zahteva vaše delo. Kljub prostemu dnevu boste usmerjeni v poslovni svet.

ŠKORPIJON - Res je, da dnevi niso najlepši, vendar še ni čas, da bi vrgli puško v koruzo. Posebno v ljubezenskih odnosih, kjer vas kmalu čakajo nove zanimive priložnosti.

STRELEC - Hoteli boste preskusiti nekaj zanimivih idej. Nekatere ne bodo povsem praktične, toda če jih boste malo prilagodili, se bodo dobro zelo obnesle.

KOZOROG - Dobili boste več, kot ste pričakovali. Vseeno počakajte z odločitvijo. Ne bo dobro, če se odločate na podlagi enega samega dogodka.

VODNAR - Spoznali boste, da je škoda živcev in energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. Malo več optimizma vam bo v današnjem dnevu prišlo prav.

RIBI - Danes se boste zelo težko zadržali, da ne bi nekomu, ki vam gre na živce že kar nekaj časa povedali, kar mu gre in se z njim soočili na direkten način.