Napoved

Horoskop za soboto, 24. decembra

W.Y.
24. 12. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nehajta se samo pritoževati. Razmislite raje, kaj bi lahko storili, da bi vam življenje potekalo bolj ustaljeno in sproščeno. V komunikaciji boste močni in prepričljivi.

BIK - Poskusite se postaviti v vlogo tistega, ki vas spravlja ob živce. Mogoče boste ugotovili, da je vse to le projekcija. Na čustvenem področju boste manj energični in bolj občutljivi. Pazite se konfliktnih situacij.

DVOJČKA - Kjerkoli se boste danes pojavili, boste v središču pozornosti. Ljudje vas bodo spraševali za nasvete. To pa zato, ker vedno vse veste.

RAK - Samski raki boste čutili, da še niste pripravljeni na ljubezen, zato se boste izognili vsem poskusom zapeljevanja in zavrnili povabila na zmenek.

LEV - Saj se vam nikamor ne mudi. Danes boste čutili nek pritisk in le s težavo se boste umirili in sprostili. Zdaj je ugodno obdobje za nove ideje in ustvarjalnost. Dobili boste nekaj denarja, ki ga boste namenili izključno zase.

DEVICA - Napredujete glede načrtov v zvezi s potovanjem. Ljubezen pa ima več obrazov, danes se ne morete sporazumeti z drago oseb. K njej boste pristopili na povsem napačen način.

TEHTNICA - Doma bodo računali na vašo pomoč. Dovolj bo časa, da se odločite za strasten in romantičen večer, v katerem boste presenečali in imeli glavno besedo.

ŠKORPIJON - Nameravali boste izvedeti čim več o človeku, ki buri vašo domišljijo, vendar boste težko prišli do koristnih podatkov. Prisiljeni boste predčasno prekiniti načrtovanje in se podati v neznano.

STRELEC - Nekdo ni pozabil na vas, enostavno živi drugače in se vam zaenkrat ne more posvetiti. Kmalu bo drugače. Nekaj, kar se bo zgodilo med prijatelji, bo imelo ključni pomen.

KOZOROG - V ljubezni bo posijalo sonce in s partnerjem bosta srečna. Oba bosta zelo romantična in ljubeča. Svoje ljubezni ne bosta skrivala.

VODNAR - Začeli boste pri ljubezenskih rečeh, zlasti če imate opravka z mlajšo osebo. Dobili boste odgovore na najbolj žgoča vprašanja. Posebno če ste omahovali glede potovanja ali selitve.

RIBI - V službi se obrnite k tistemu, ki je odgovoren za posredovanje informacij in javni nastop. Vse boste imeli v svojih rokah, tudi čas, ki ga boste zvečer posvetili družini.