Zapisano v zvezdah

Horoskop za torek, 27. decembra

W.Y.
27. 12. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Čaka vas še marsikaj prijetnega. Zakaj pa se potem zatekate v ene in iste misli? Morda vam ne bo všeč, da vas primerjajo z nekom drugim, vendar tudi sami preveč razmišljate o preteklosti.

BIK - Težave boste želeli rešiti tako, da se boste za nasvet obrnili k določeni osebi, ki pa vam bo dala napačen nasvet. Pazljivo, raje se znajdite sami!

DVOJČKA - Pozitivni vpliv planetov vam bo prinesel priložnost ali nepričakovano darilo. Prav tako boste z lahkoto poskrbeli za vse denarne obveznosti.

RAK - Prevzemite pobudo. Ni razlogov, da bi skrivali ljubezenske želje. Draga oseba le čaka na vaš namig. Vsekakor boste veliko več dosegli s pravim predlogom v pravem trenutku.

LEV - Vse se bo vrtelo okoli dokazovanja moči. Kdo bo imel stvari pod kontrolo? Če ne bo nihče dokazal, da je zmožen urediti stvari, boste vse skupaj prevzeli vi.

DEVICA - Danes se boste začeli spraševati, kam pravzaprav vodi vaša življenjska pot. Najverjetneje bo povod za takšno razmišljanje težava na delovnem mestu.

TEHTNICA - Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice, posebno če zadeva osebo, ki ji ne morete zaupati, tudi če gre za nekdanjega partnerja. Ne obremenjujte se z dodatnimi obveznostmi.

ŠKORPIJON - Obdržite optimističen pogled na svet še naprej. Nikar pa ne dopustite, da vas bo prevzela voljo po moči, saj lahko padete globoko, tja kamor ne želite.

STRELEC - Na delovnem mestu bodo ljudje sproščeni in zadovoljni, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vas. Izkoristite dano priložnost in poskusite v službi vpeljati nov način dela.

KOZOROG - Če se že zavedate svojih napak, potem ni razlogov, da bi jih ponavljali. Velja tako pri novih delovnih načrtih kot v zasebnem življenju, posebno če še niste pripravljeni na pomemben korak.

VODNAR - Zavedate se, da je potrebno stvari in probleme rešiti hitro. Tudi na ljubezenskem področju se bosta odprli dve možnosti: ena bo odlična, druga pa vas bo postavila pred pomembno odločitev.

RIBI - Srčna priložnost vas mika predvsem zato, ker ni nikakršnih pritiskov z nobene strani. Nekaj boste povedali spontano, brez pomislekov. Tako vam bo tudi uspelo, ker boste povsem sproščeni.