Astro

Horoskop za torek, 20. decembra

W.Y.
20. 12. 2016, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Nehajte se smiliti sami sebi, ker bo s tem vaše počutje še slabše. Nadenite si nasmešek na usta in si privoščite obilico svežega zraka, ki vas bo prebudil.

BIK – Že dopoldne se osredotočite na obveznosti, posebno tiste, povezane z učenjem. Nekdo bo morda zavrnil druženje z vami ali pa bo zahteval več.

DVOJČKA – Nekoga bi radi oblikovali čisto po svoje in pri tem ste prepričani, da imate prav. Ne bodite tako enostranski, delate prav to, česar pri drugih ne marate.

RAK – V ljubezni se nikakor ne boste mogli odločiti. Morda zato, ker idealne rešitve enostavno ni. Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo, vsakič ko ste nezadovoljni.

LEV – Venera bo vplivala na vas, zato bodo v ljubezenskem življenju pomembno vlogo igrali prijatelji. Morda boste potrebovali njihov nasvet.

DEVICA – Delo vas povsem prevzema. Zadali ste si veliko breme, saj nočete razmišljati o nesreči v ljubezni. Pazite, da se tako ne bi preveč oddaljili od osebe.

TEHTNICA – V ljubezni ste lahko mirni. Razmišljata podobno, imata veliko skupnih točk pri pogovoru, pa tudi strast bo še velika. Ob takih okoliščinah ne bi smeli postati preračunljivi.

ŠKORPIJON – Določene stvari boste opustili in počakali, da se razpletejo same. To je vsekakor najboljša taktika, da vam ne spodleti. Nikakor ni pametno, da se spuščate v prepire z močnejšimi.

STRELEC – Precej se boste umirili, ker se vam delo ne bo več zdelo tako stresno. Marsikdo v današnjem dnevune bo razumel vašega razmišljajočega obdobja.

KOZOROG – Približuje se srečanje, ki lahko označi nekaj povsem novega, vstop v boljše in mirnejše obdobje. Zvezde vam prinašajo več, posebno v ljubezni.

VODNAR – Znašli se boste na mestu, kjer žal ni poti nazaj. Bliža se pomembno srečanje, a usoda si želi drugače. Vse skupaj se bo dobro razpletlo.

RIBI – Z nekom se nikakor ne moreta sporazumeti ali poiskati stičnih točk. Razlog je banalen, toda nihče noče popustiti. Pazite pri delu in denarju.