Astro

Horoskop za četrtek, 15. decembra

W.Y.
15. 12. 2016, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Pozabite na zgodbo, ki vam je povzročila veliko gorja in se obrnite le naprej. Vse se lahko spremeni, dobili boste več, posebno z nekom, ki bo sprva zadržan.

BIK – Včasih boste pripravljeni storiti tudi kaj takšnega, kar sicer ne bi, ampak vaše ambicije bodo velike. Sredina dneva bo s seboj prinesla vznemirljive trenutke.

DVOJČKA – Tuhtali boste o tem, kaj se bo izcimilo iz zgodbe, ki se je začela nedavno. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati, kar vas bo malce obremenilo.

RAK – Ni posebnih razlogov za pritoževanje, čeprav v zadnjih časih vedno najdete nekaj, okoli česar se z dragim človekom ne moreta povsem uskladiti.

LEV – Če ste na začetku nekega odnosa, si vzemite čas za razmislek, kam vas vse skupaj pelje, uporabljajte svojo intuicijo, saj si z razumom ne boste mogli prav dosti pomagati.

DEVICA – Kljub ubijalskemu delovnemu tempu si vzemite kakšno urico za nova poznanstva in druženje. V odnosih s prijatelji se bodo stvari odvijale vam v prid.

TEHTNICA – Ustrezno se boste odzvali in zato vas čaka nepozabno popoldne. Lahko se združita dve pomembni zgodbi ali družbi. Skratka, ne bo vam dolgčas.

ŠKORPIJON – Ugajala vam bo družba podobno mislečih in zabavnih ljudi. Ne govorite, da ne morete najti osebe, ki zna poslušati. Kmalu jo boste srečali.

STRELEC – Najlažje je soditi o napakah drugih. Poglejte se v ogledalo in se potrudite, da tudi sebi pogledate v oči. Saj veste, da nihče ni popolnoma zanesljiv.

KOZOROG – Želja po dosežkih vas bo vzpodbujala in vlekla naprej. Zdaj se potrudite, da vas bodo opazili. Neresnične izjave lahko naredijo nekomu težko škodo.

VODNAR – Nekoga še opazujete in na skrivaj občudujete, a nimate dovolj moči, da bi storili kaj bolj konkretnega. Vsekakor si vzemite več časa, da prisluhnete.

RIBI – Na delovnem področju se niti približno ne uspete spraviti v ustrezno razpoloženje. Poskusite s tekom vzpostaviti red v svojem življenju.