Astro

Horoskop za ponedeljek, 19. decembra

W.Y.
19. 12. 2016, 06.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Držite se določenih pravil, sicer se vam bo vse izmikalo, ne da bi se tega zavedli, posebno v službi. Že večkrat se je izkazalo, da ste imeli prav takrat, ko se niste odzvali na prvo potezo.

BIK – Priznati si morate, da ste že pošteno utrujeni. Sprememba okoliščin na delu in v zasebnih odnosih prav tako vpliva na vaše počutje, ki danes ne bo najbolj razposajeno.

DVOJČKA – Nekaj previdnosti pri finančnih vprašanjih ne bi bilo odveč, hitro zaslužen denar bi še hitreje zapravili, zato ne izgubljajte časa s špekulacijami.

RAK – Potrudite se izpolniti tisto, kar ste obljubili, čeprav vas že moti dejstvo, da vsi čakajo le na vas. Popoldne pazite na zdravje, posebno če čutite nekaj težav s krvnim tlakom.

LEV – Nove ideje in novi ljudje bodo na poslovnem področju v današnjem dnevu na prvem mestu. Začnite na začetku in obrestovalo se vam bo zelo kmalu.

DEVICA – Zakopali se boste v delo, da bo vsem jasno, da si želite biti prvi in najboljši. Temu cilju boste pripravljeni podrediti vse, celo svoje zasebno življenje.

TEHTNICA – Zavedate se, da boste morali vložiti malo več truda, če boste želeli priti do cilja. V drugi polovici dneva boste nekoliko utrujeni in notranje nemirni.

ŠKORPIJON – Doma vam nikakor ni všeč tisto, kar opažate, a za zdaj ne morete prevzeti vloge posrednika. Danes ne morete delati po svoje.

STRELEC – Vstali ste se z levo nogo, zato nikar ne pričakujte, da se vam bo danes zgodilo veliko lepega. Raje se posvetite delu in zaupajte v svoje sposobnosti.

KOZOROG – Danes vam bo izredno toplo pri srcu ob nekem povabilu ali srečanju. Nič ni pretiranega v tem, da poveste, kaj čutite. Pogovor bo vsekakor vreden zlata.

VODNAR – Čustveno življenje bo razburkano in zaradi tega prav nič po vašem okusu, saj vas bo nemir delal negotove in utrujene. Če si boste priznali ali ne, boste močno potrebovali nekoga, ki vas bo znal objeti.

RIBI – Vse kar se vam je še pred kratkim zdelo nemogoče, se vam lahko danes brez posebnega truda uresniči. Imeli boste srečo in kmalu prehajate v boljši čas!