Astro

Horoskop za nedeljo, 18. decembra

W.Y.
18. 12. 2016, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Vsega se boste lotevali počasneje in previdneje, tako v poslu kot v ljubezni. Čisto lahko se zgodi, da boste eksplodirali, saj se enostavno ne boste mogli zadržati.

BIK – Bolj kot ljubezen vam diši prijateljstvo, kjer ni prevelikih obveznosti. Nekomu preveč obljubljate, a prihajajo časi, ko bi morali kaj tudi izpolniti.

DVOJČKA – Najprej dokončajte tisto, kar ste začeli, potem si odpočijte in šele potem se spet lotite novih izzivov. Počasi in premišljeno, saj vas nekdo opazuje.

RAK – V ljubezni vas v teh dneh čaka zelo pestro dogajanje. Čeprav sami še niste pripravljeni na resno zvezo, vam kakšna razigrana avanturica ne bo škodovala.

LEV – Pričakujte še nekaj opazk v družini, saj bo na vašem obrazu zarisana neodločnost. Zakorakali ste v nedeljo, ki naj bi bila miren dan. A ne bo tako, posebno ko vas bo zmotil telefonski klic.

DEVICA – Tudi danes boste, čeprav je nedelja, razmišljali le o tem, kako bi izboljšali stanje na vaših računih. V ljubezni je vse naenkrat izredno mirno. Tak razplet vam pravzaprav ugaja.

TEHTNICA – Čeprav večina ljudi okoli vas hlepi po zabavi in družbi, se boste sami najbolje počutili, ko boste v zavetju svojega udobnega doma, obdani s tistimi, ki živijo zato, da vas razvajajo.

ŠKORPIJON – Hitite in nenehno si obljubljate, da se boste pri naslednji oviri ustavili. Bodite pazljivejši, posebno z domačimi, ki od vas pričakujejo, da jih ne pustite na cedilu.

STRELEC – Energije vam vsekakor ne bo primanjkovalo, zato jo boste neumorno stresali na vse strani, najbolj v obliki osvajanja nasprotnega spola.

KOZOROG – Že nekaj časa imate prijatelja na piki, čeprav pravega razloga za to nimate. Namesto da kuhate zamero do njega, se raje soočita in pogovorita.

VODNAR – Besede vam gredo zlahka z jezika, morda še preveč. Zato pričakujte, da ne bodo prav vsi navdušeni. Trikrat premislite, nato povejte!

RIBI – Danes se vam bo dozdevalo, da ste ujeti v mreži nekoga, ki že nekaj časa bdi nad vami in vas opazuje. Poskusite se pogovoriti in razčistiti zadeve.