Astro

Horoskop za soboto, 17. decembra

W.Y.
17. 12. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vaše želje in pričakovanja so sicer kar velika, ampak si jih izpolnjujete precej počasi, tako da imate vas čas občutek, kot da nekaj zamujate.

BIK – Nekaj, kar je dolgo nekako čakalo v ozadju, bo prišlo na dan v popoldanskih urah, in le od vas bo odvisno, ali boste novo priložnost izkoristili ali izpustili.

DVOJČKA – Ko si boste nekaj zapičili v glavo, boste storili vse, da uresničite svoj načrt. Znali si boste vzeti čas in počakati na pravi trenutek, potem pa boste nastopili samozavestno.

RAK – Če kdo ta trenutek prekipeva od veselja, ste to vi, ki vam energije in veselja do življenja ne zmanjka, ravno obratno. Če ne bi poznali fizičnih omejitev, bi bili povsod hkrati, samo da bi se vam dogajalo.

LEV – Ne potrebujete velike družbe, le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko pomirijo. Čeprav naj bi vso delo pustili za seboj, ni tako. Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih računov.

DEVICA – Nekdo iz vaše bližnje okolice vam bo očital stvari iz preteklosti, vendar ne pustite, da vam pokvari razpoloženje. Pred vami je zelo romantičen dan.

TEHTNICA – Težko boste pri miru, vašemu ritmu pa bodo lahko sledili le tisti, ki ljubijo svobodo toliko kot vi. Večina vaše pozornosti bo usmerjena v druženje in spoznavanje novih ljudi.

ŠKORPIJON – Potrebujete mir, prišlo bo nekaj, kar vas bo spet predramilo. Morda ravno takrat, ko si boste vzeli nekaj več časa zase. Prepustite se!

STRELEC – Neprijetnega občutka, da vam drugi narekujejo tempo, se kar ne boste mogli znebiti, ampak pogumno! Pritisk boste vzdržali, stvari se bodo proti koncu dneva začele umirjati.

KOZOROG – Preseneča vas odlična novica. Odprite se, storite nekaj, po čemer se vas bodo spominjali. Ugodno bo že jutro. Popazite na kožo, zaščitite oči in obraz.

VODNAR – Ne bodite presenečeni, če bo vaša notranja mirnost nase vlekla cel kup ljudi, ki bodo od vas pričakovali nasvet, če ne celo čudeža, storili boste lahko veliko, ne pa nemogočega.

RIBI – Počutili se boste na vrhuncu moči, ki jo boste razsipavali predvsem na področju športa in ljubezni. Zares aktivno boste uporabljali vse svoje čare za zapeljevanje.