Astro

Horoskop za sredo, 14. decembra

W.Y.
14. 12. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Določene dogodke velja opazovati z več zornih kotov! Planeti obetajo zanimiva srečanja, posebno z drugačnimi ljudmi. V središču pozornosti boste.

BIK – V današnjem dnevu se boste počutili veliko bolje kot ljudje okoli vas, zato boste pravi naslov za kakšen dober nasvet! Nikar pa ne pretiravajte!

DVOJČKA – Samozavest vam bo v popoldanskih urah povzročala manjše težave. Čeprav boste dobili veliko komplimentov, ne boste čisto gotovi o svojem prav.

RAK – Družbo vam dela nekdo, ki je izredno zahteven. Nekaj takega ste pravzaprav pričakovali, sicer pa ste še upali, da bo drugače. Ne bodite neučakani!

LEV – Pridobili boste zaupanje, čaka vas pomoč nekoga, ki bo pripomogel k hitrejšemu razumevanju tistega, kar vam povzroča manjše težave.

DEVICA – Manj časa imate za razmišljanje, bolje je. Že dopoldne vam bo lažje, ko boste hitro uredili nekaj starih zadev. Všeč so vam situacije, v katerih se vse rešuje takoj.

TEHTNICA – Poskusite izvedeti, kaj je tisto, o čemer vaš partner tako intenzivno razmišlja. Odgovor vas sicer ne bo presenetil, čeprav ste pričakovali več.

ŠKORPIJON – Nikar toliko ne zapravljajte, saj trenutno nimate občutka za dober nakup in bi kasneje zelo obžalovali. Raje pojdite v naravo.

STRELEC – Luna bo pospešila realizacijo vaših načrtov in vas sprostila, da boste odmislili negativne zadeve. Tudi čustva bodo prijetna in razigrana!

KOZOROG – Spet bo aktualnih nekaj starih težav. V ljubezni si lahko nakopljete nekaj težav, če se boste nepopustljivo držali svojega. Več diplomacije bo ključ do uspeha.

VODNAR – Počasi boste prešli od besed k dejanjem. Na vas bo vplival znanec ali sorodnik, ki vas kot tolikokrat doslej usmerja na pravo stran.

RIBI – Ne obremenjujte se s preteklostjo, posebno doma in v družini. Precej napeti boste; pazite, da ne bi ogrozili dobrega odnosa.