Astro

Horoskop za torek, 13. decembra

W.Y.
13. 12. 2016, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Danes naj bi se dodobra odpočili, vendar vam nekaj ne bo dalo miru, tuhtate in se obremenjujete. Pazite na zdravje, posebno na glavo in predel želodca.

BIK – Nesamozavest se boste trudili prikriti s preobilico dela, ki si ga boste naložili, ampak v tem trenutku je to edini način, ki ga poznate. Trmasto boste vztrajali pri svojem.

DVOJČKA – Tudi če ste prizadevni in izredno močni, vas navdaja občutek, da ni vse tako, kot si želite. Ohranite mirno kri in poskusite po počasnejši poti.

RAK – Ostalo bo še nekaj nedorečenosti. Le po pogovoru boste nekaj končno uredili. Na delu pa počakajte na dokaze črno na belem in se ne izpostavljajte prehitro.

LEV – Če boste pokazali svoje diplomatske spretnosti in obdržali pravo ravnotežje v skupini, uspeh ne bo izostal, vendar z divjim zapravljanjem še malo počakajte.

DEVICA – Niste več zadovoljni z malenkostmi. Posebno glede ljubezenskega razmerja. Določenih stvari ne morete spremeniti, zato se osredotočite na tisto, kar je v vaših rokah.

TEHTNICA – V ljubezni se odločite za konkretna dejanja! Samski pohitite, posebno pozno popoldne. Nekaj dni ste bili preveč praktični in previdni ter zadržani.

ŠKORPIJON – Še je čas, da ujamete neko zanimivo srčno priložnost. Srečanje vas lahko le dodatno spodbudi, zato se ne obotavljajte. Uspelo vam bo razkriti, zakaj se je nekoč zavleklo.

STRELEC – Zvezde vas podpirajo, v vsaki situaciji boste lahko naredili dober vtis o sebi, pa tudi o svojih sposobnostih. Imeli boste srečo, kjerkoli se boste znašli.

KOZOROG – V današnjem dnevu je čas naklonjen samskim. Opazovali boste, se spogledovali in imeli celo več možnosti, ki pa jih dobro pretehtajte.

VODNAR – Nahajate se na večjem razpotju. Služba vam bo zelo pomembna, a po drugi strani si boste želeli nekaj več časa zase. Odločite se glede pomembne zadeve!

RIBI – Čeprav trenutno niste ravno razpoloženi, vas v današnjem popoldnevu čaka ogromno sprememb, ki bodo vsekakor izboljšale počutje.