ZVEZDE PRAVIJO ...

Horoskop: Z njim bo življenje postalo pravljica

D. B.
10. 12. 2016, 19.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če iščete romantičnega kavalirja, vam svetujemo, da izberete katerega izmed sledečih astroloških znamenj ...

Profimedia

So dobri ljubimci in romantični kavalirji, s katerim boste v razmerju uživali tudi malenkostih.

Bik

Bik vas bo presenetil tudi, ko bo brez prebite pare. To, da nima denarja, namreč ne pomeni, da je brez manir. Je duhovit, sentimentalen, čustven in nepopravljiv romantik. Kljub temu je včasih preveč predan in posesiven, pa tudi trdoglav in uporen materialist. 

Rak

Rak je izjemno romantičen in nežen. Morda na prvi pogled tega zanj ne bi nikoli rekli, a vsekakor je izjemno romantičen in nežen. Svoja čustva skrbno skriva pod oklepom. Lahko uživa v romantičnih sprehodih in gledanju v zvezde, za vas pa bo naredil prav vse.

Lev

Če ste vi ta srečnica, ki je osvojila levovo srce, vam bo ljubezen izkazoval na različne načine, z izleti v romantične kraje in številnimi darili. Zanj ostale ženske preprosto ne obstajajo. Sicer pa je navdušen nad konkurenco, saj ga ta vzpodbuja, da se pred vami še bolj dokazuje. Seveda od vas pričakuje, da ga tudi pohvalite.

Tehtnica

Tehtnica vam bo pričarala romantične trenutke, ki jih nikoli ne boste pozabili. Velikokrat boste presenečeni - razvajala vas bo z malenkostmi in večjimi darili ter kosili. Umetnik po duši vam bo pisal pesmi, vas poveličeval in o vas razmišljal še dolgo v noč.  

Škorpijon

Čeprav škorpijon pogosto deluje ravnodušno, bo, ko ga boste osvojili, postal pravi romantiki. Pisal vam bo pesmi ter dajal številne komplimente, vi pa ne boste mogli verjeti, kaj vas je doletelo.  

Ribi

So nepopravljivi romantiki, ki jim ni nikoli dovolj nežnosti in ljubezni. Njihova pomanjkljivost je, da niso dovolj odločni, pa tudi ne dovolj uporni. Z njim boste uživali ob glasbi, vonju cvetja in v romantičnih sprehodih. Njegov glas vas bo osvojil, njegova dobrota in plemenitost pa vas bosta kupila za vse večne čase.