Astro

Horoskop za ponedeljek, 12. decembra

W.Y.
12. 12. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Veliko energije vam bodo jemale malenkosti, ki bodo po eni strani nepomembne, po drugi strani pa potrebne rešitve. Zdravje vam bo dobro služilo.

BIK – Zelo dobro boste vedeli kaj želite, vendar bodo o tem odločali drugi. To ne pomeni, da se jim morate umakniti, ampak mogoče malo glasneje izraziti svoje ideje in stališča.

DVOJČKA – V prvi polovici dneva se vam bodo nakopičili dogodki, s katerimi ste do sedaj odlašali. Največ sreče boste imeli tisti, ki se ukvarjate s prodajo ali druge vrste trženjem.

RAK – Precej nepredvidljivi boste, prepričani o svojem prav. Ne bo vas motilo niti to, da vas nekdo ne razume. Delovni odnosi bodo zato težavni, še posebno, če se boste znašli med mnogimi nasprotujočimi si mnenji.

LEV – Na čustvenem področju vas lahko zmoti nerazpoloženje partnerja, ki se ukvarja s svojimi težavami in se ne bo sposoben prilagoditi vaši situaciji, ter vas upoštevati.

DEVICA – V kolikor ste v iskanju partnerja, se potrudite izbrati takega, s katerim lahko delite podobne poglede na življenje. Če izberete nekoga, ki je precej drugačen od vas, boste utrudili vašo vez s pretirano obremenjenostjo.

TEHTNICA – V dnevu, ki je pred vami boste največ časa posvetili poslovnim zadevam, ki vam že nekaj časa ne dajo miru in vas na nek način obremenjujejo. Počasi bo potrebno narediti kakšen korak.

ŠKORPIJON – Pred vami je dan, ko boste na vsak način morali prinesti nekatere pomembne odločitve. Niste še pripravljeni odgovoriti osebi, ki od vas pričakuje veliko. Morda menite, da bi jo morali prej bolje spoznati.

STRELEC – Veliko dela se v današnjem dnevu obeta preko poznanstev. Nekaj več dobre energije boste deležni na ljubezenskem področju.

KOZOROG – Čutili se boste srečni in zadovoljni v odnosu s partnerjem. Tisti, ki ste še samski, boste imeli posebne zahteve, kar se ljubezni tiče. No, pomembno je da upoštevate, da popolnosti ni.

VODNAR – Uživali boste v brezdelju, popoldan pa se z veseljem posvečali družinskim članom. Če se boste odpravili po nakupih, poskusite biti zmerni pri izdatkih.

RIBI – Slišali vas bodo, vendar to ne pomeni, da vas bodo tudi upoštevali. Ne skrbite, saj si vas bodo zapomnili. Prav tako je pomembno, da ste realni in da si ne gradite gradov v oblakih.