Astro

Horoskop za nedeljo, 11. decembra

W.Y.
11. 12. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Pri marsičem ste lahko izvirnejši. Ne potrebujete nobenih napotkov ali navodil, kaj in kako bi morali početi nekaj, kar je odvisno le od vas. Tak recept uporabite tudi v ljubezni.

BIK – Danes dopoldne bo v zraku nekaj napetosti. Če ne boste pazili na besede, se lahko odnos z družinskimi člani poslabša. Ohranite mirno kri.

DVOJČKA – Nikar ne imejte občutka, da ste sami na svetu, saj imate prijatelje, ki se lahko zanesete na njih. Le poklicati jih morate in se z njimi dogovoriti za srečanje in klepet.

RAK – Potrudite se, posebno z vašimi bližnjimi. Le tako lahko upate na mirnejše čase, ker v resnici ni razlogov, da zadev ne bi zgladili. Premislite, kako naprej, tudi glede naložb.

LEV – Izogibajte se razglabljanju o svojih čustvih, saj so vam že prisluhnili in vas razumeli tisti, ki so tako želeli. Glede drugih pa varčujte z močmi in ne izgubljajte dragocenega časa.

DEVICA – Vaša čustvena vez je v zanimivi fazi. Čeprav ste nekoliko negotovi o svojih čustvih in se včasih celo neprimerno obnašate do partnerja, na koncu vse izpade kot dobro.

TEHTNICA – Ob srečanju s prijateljem pazite, da vse skupaj ne bi prišlo do napačnih ušes. Ni razlogov, da bi ponavljali kakršne koli pogovore o starih temah. Vse se obrača in čutite, da bi tokrat morali popaziti na svoje zdravje.

ŠKORPIJON – V družbi se boste veliko smejali in dvigovali energijo ostalim prijateljem. Bodite čim bolj objektivni, saj se vam lahko hitro zgodi, da bi vas kdo narobe razumel.

STRELEC – Organizirajte kakšno romantično večerjo ali pa partnerja peljite na izlet v naravo. Pogovorita se o stvareh, ki so v zadnjem času kamen spotike!

KOZOROG – V kolikor ste v odnosu, ga bo nova strast osvežila, poboljšala in dala vetra v boljšo smer. Če ste sami, je zdaj pravi čas, da pogumno zakorakate k osebi, ki vam je všeč.

VODNAR – Utrujenost, ki ste ji bili priča v zadnjem obdobju se počasi umika vstran. Prihajate v obdobje, ko se boste počutili močne in zadovoljne.

RIBI – V današnjem dnevu vas čakajo manjše preizkušnje na ljubezenskem področju. Pazite, koliko in kaj boste povedali, da si ne naredite nepotrebnih težav.