OVEN – Spet ste precenili lastne zmožnosti in preveč zapravljali. Luknja v denarnici se ne bo kmalu zapolnila. Ker je vaš življenjski ritem zelo hiter, nimate časa, da bi poskrbeli za svoje zdravje.

BIK – Če ste samski, lahko pričakujete priložnost za začetek nove veze. Bodite strpni in kontrolirajte svoje zahteve. Prehitro in preveč ni nikoli dobro.

DVOJČKA – Vaš partner bo danes od vas pričakoval preveč. Nikakor mu ne boste mogli izkazati toliko čustev in pozornosti, kot jih bo pričakoval. Da se ognete prepiru, mu lepo povejte, da ste preveč obremenjeni.

RAK – Veliko boste razmišljali o dodatnem izobraževanju. Morda bi nadrejenemu lahko predlagali, naj organizira delavnico ali tečaj za zaposlene. Dan bo obarvan z dobrimi energijami.

LEV – Sicer je res, da boste morali malce popustiti, a se boste na koncu vsekakor pošteno zabavali. Premislite o svojih napakah, saj boste le tako našli pravo formulo za vrnitev tja, kjer ste že bili.

DEVICA – Pomanjkanje denarja vas sicer spravi v slabo voljo, vendar zaradi tega ne boste doživljali hujših psihičnih kriz. Za vaše zdravje vas že dalj časa skrbi, a z obiskom pri zdravniku še vedno odlašate.

TEHTNICA – Če se odpravljate na pot, si vzemite s seboj vse, kar vam bo zagotovilo, da vam ne bo dolgčas. Pomembno je, da si omislite tudi podrobnosti, na katere tako radi pozabite, tudi glede računov in denarja.

ŠKORPIJON – V današnjem dnevu naredite nekaj zase. Prehranjujte se zdravo. Izogibajte tisti hrani, ki vam ne pomaga, da se počutite dobro.

STRELEC – V ljubezenskih odnosih ste tokrat dokaj zmedeni. Vseeno ne morete brez nekoga, ki je pustil premočan pečat. Pri delu pa ni nekih dvomov, posebno ob ponovnem sestanku, ko bo vse dorečeno.

KOZOROG – Manj zasanjani boste kot sicer. Razblinili se bodo vsi dvomi o osebi, ki vam vendarle pomeni več, kot si priznate. Ne razmišljajte predolgo, lahko storite naslednji korak. V karieri bo nekaj presenečenj.

VODNAR – Doma boste dokaj vznemirjeni, morda že zato, ker morate pojasnjevati svoja stališča. Pazite pri vseh opravkih, ki zahtevajo posebne psihofizične spretnosti, ker ste nekoliko raztreseni.

RIBI – Psihičnih naporov ste vajeni in dobro veste, kako jih omiliti ali celo odstraniti. S partnerjem se bosta dogovorila o zadevi, ki je bila zadnje čase precej žgoča tema.