Astro

Horoskop za petek, 9. decembra

W.Y.
9. 12. 2016, 06.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Uspešni boste predvsem v družinskem življenju, kjer boste povezovali družino. Hkrati boste utrdili zvezo, ki ji je že primanjkovalo malo dinamike in izzivov.

BIK – Vezani biki boste morali na prvo mesto postaviti partnerja. Ugotovili boste, da se vajine potrebe zelo dobro ujemajo in da težav s prilagajanjem ne bo.

DVOJČKA – Dvojčki, ki ste našli svojo boljšo polovico, boste danes z njo zelo dobro usklajeni. Ujela se bosta na prav vseh področjih in od tukaj bodo šle zadeve le še navzgor.

RAK – Izkoristite vpliv planetov in pokažite več pobude. Trenutek je ugoden za začetek nečesa novega, še posebej če je vaše zanimanje ustvarjalnega tipa.

LEV – Odločno boste obrnili nov list in se na novo lotili tako poslov kot odnosov na delovnem mestu. Naj vas ta vnema nikoli ne zapusti. 

DEVICA – Primanjkovalo vam bo samozavesti, a tega ne boste hoteli priznati. Prav nobenega smisla nima, da ste zaradi povsem nepomembne zadeve ves dan slabe volje. 

TEHTNICA – Večjih sprememb ni pričakovati. Še vedno se boste ukvarjali z nedokončanimi stvarmi. V sebi boste začutili, da morate nekaj spremeniti oziroma udejanjiti svoje zamisli.

ŠKORPIJON – Vedno bolj nestrpni postajate, saj se vam zadeve kopičijo. Tisti, ki ste v fazi izobraževanja, boste morali to čim prej zaključiti.

STRELEC – Za uspešno poslovanje bosta ključnega pomena vaša pripravljenost in sodelovanje s sodelavci. Poiščite pravo mero strpnosti, pri tem pa ne dovolite, da drugi prevladajo nad vami.

KOZOROG – Zdaj imate možnost, da se rešite določenih dvomov, ki so bili posledica vaše negotovosti in neučakanosti. Ljubezen vam bo naklonjena.

VODNAR – Nekdo vas bo v določeni situaciji narobe razumel. Finančne zadeve pa bodo potekale brez večjih zapletov, ustaljeno. Lahko si boste kupili tisto, kar si želite že nekaj časa.

RIBI – Preobilica dela in nedokončanih stvari vam onemogoča sproščen in miren dan. Ugotovili boste, da tudi prijatelji v prvi vrsti skrbijo predvsem za svoje interese in pomagajo drugim.