Astro

Horoskop za četrtek, 8. decembra

W.Y.
8. 12. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Vse, česar se boste danes lotili samski ovni, vam bo prineslo uspeh. Zato prevzemite pobudo in izkoristite pozitivno energijo, da boste dosegli napredek pri tisti osebi, ki vam že nekaj časa zaseda misli. 

BIK – Postali ste prevelik rutiner in mislite, da je dovolj le spolnost. Spoznali boste, da se morate tudi drugače partnerju bolj približati in mu pokazati, koliko vam pomeni.

DVOJČKA – Vaša pozitivna energija bo prisotna povsod, kjerkoli se boste pojavili. Reševali boste tudi situacije drugih, saj ste trenutno v obdobju, ko ste zelo močni in samozavestni.

RAK – V današnjem dnevu se vam bo nakopičilo ogromno dela, ki ga boste sami težko opravili, zato bi bilo priporočljivo, da za pomoč prosite svoje sodelavce ali prijatelje.

LEV – Že zjutraj boste sklenili zelo dober posel, a bodite pri tem zelo previdni. Ne začnite delati, dokler ne boste prepričani, da bo delo zares plačano. Izplavali boste iz finančnih težav.

DEVICA – Delo bo potekalo v običajnem tempu. Bodite pozorni pri denarnih zadevah, še posebej ko se gre za potrošnjo zaradi osebnega zadovoljstva. Ni pravi trenutek za najem kredita.

TEHTNICA – Vezani boste še vedno počivali na lovorikah preteklih dni. Vendar to ne bo dovolj, vsak odnos zahteva trdo delo, zato se malce potrudite in naredite nekaj dobrega za vajin odnos. 

ŠKORPIJON – Ni vse tako črno, kot si predstavljate. Ideje, ki so končno dozorele, se morajo tudi pokazati kot ustrezne za nadaljnje izvajanje. Ne zapirajte se vase, ampak poglejte tudi okrog in videli boste, da se ponuja lepa priložnost.

STRELEC – Prišli boste do zaključka, da ste zelo zadovoljni z delovnimi razmerami, da pa vse težje prenašate zahteve nadrejenega. Morda mu jutri to lahko omenite. 

KOZOROG – Dobili boste priložnost, da popravite vse majhne spodrsljaje, ki so se pripetili v bližnji preteklosti. Spoznali boste, da ste za vse probleme v zvezi s partnerjem krivi sami.

VODNAR – Dan, ki je pred vami, bo pozitiven in nasmejan. Z veseljem se boste lotili poslov, ki so pred vami, saj se vam prek njih obeta čudovit zaslužek, ki vas bo nekoliko rešil na finančnem področju.

RIBI – Vaše denarno stanje niha med velikimi vzponi in nenadnimi padci. Ker se bojite za svoje zdravje in ste že v primeru najmilejše bolezni zelo zaskrbljeni, se jutri naročite pri zdravniku.