Astro

Horoskop za sredo, 7. decembra

W.Y.
7. 12. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Samski boste v današnjem dnevu doživeli novo izkušnjo, ki vam bo ogrela srce. Dan vam bo naklonjen, da naredite nekaj norega in nenavadnega.

BIK – Pričakujte povečan pritisk na delovnem mestu. Uredite si misli in ne vztrajajte pri stvareh, ki niso donosne in perspektivne. Škoda vašega in tujega časa.

DVOJČKA – Danes boste spoznali, da tudi v službi večkrat pretiravate, a žal je tako, da ste sami za vse. Nocojšnji večer bo spet naporen, zato si ga poskusite olajšati.

RAK – Sposobni boste narediti črto pred nekaterimi stvarmi, ki so vas do zdaj čustveno in psihično izčrpavale. Končno se odpirajo nova obzorja tudi v vašem čustvenem življenju.

LEV – Ker ste navajeni živeti na veliki nogi, za to potrebujete veliko denarja. Bodite zmerni pri zapravljanju. Če boste zadovoljni, nasmejani in polni energije, se bo izboljšalo tudi vaše počutje.

DEVICA – Danes bo na sporedu dolga paleta dogodkov, takšnih in drugačnih. Poskusite zmanjšati nervozo, ko se znajdete v stresnem položaju.

TEHTNICA – Če se boste preveč razburili, to samo po sebi kliče po prepiru v odnosu s partnerjem. Malce umirite svoj temperament. Samski pa morate iti ven, v družbo.

ŠKORPIJON – Morda boste postali zanimivi za človeka, ki se ga rajši izogibate. Izkazati boste morali svoje znanje taktike in diplomacije. Potrudite se, da boste odkriti do položaja, v katerem ste.

STRELEC – Pijte več tekočine in se gibajte, s tem boste preprečili vdor negativne energije v vaše življenje. Ljubezen vam bo naklonjena, vendar se boste morali zanjo na neki način boriti.

KOZOROG – Stabilnost čustvenega odnosa bi se zaradi nesoglasij v družini lahko znašla na preizkušnji. Če se boste prisiljeni postaviti komu v bran, poskrbite za to, da ne boste koga užalili.

VODNAR – Ko vas bo prijatelj prosil za posojilo, mu ga boste dali brez pomislekov. Prav je, da pomagate ljudem v stiski, vendar pomislite, ali bi on ravnal enako. Zaradi napetosti se lahko proti večeru pojavi glavobol.

RIBI – Glede na vaše trenutno stanje na čustvenem področju se vam lahko začnejo zadeve podirati, če se ne boste posvetili položaju. Partner vas pogreša, vendar vam tega ne bo povedal na glas.