Astro

Horoskop za torek, 6. decembra

W.Y.
6. 12. 2016, 06.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes se boste samski ovni posvetili doseganju ciljev, ki ste si jih zastavili že nekaj časa nazaj. To vam bo sicer odvrnilo misli od romantike in čustev, a vas bo pozneje neka oseba presenetila.

BIK – Morda boste dojeli, da res ni treba, da vas preveč skrbi zaradi malenkosti, in pustili stvarem, da se vsake toliko časa same postavijo na svoje mesto.

DVOJČKA – Prepričani ste o svojem in nepripravljeni popustiti. Računali ste, da boste brez truda prišli do nagrade, a zadovoljiti se boste morali z malim.

RAK – V prihodnjih dneh vam bo privarčevani denar še kako prišel prav. Počutje danes ne bo najboljše, v posteljo vas lahko spravi že prehlad.

LEV – Vaša delovna aktivnost se bo danes dobro razvijala. Spoprijeti se boste morali z nenadnimi zapleti, a jih boste uspešno rešili.

DEVICA – Vezani boste s partnerjem vstopili v novo obdobje, ko vam ne bo povsem jasno, kako stvari stojijo. Pogovorita se in veliko lažje vam bo.

TEHTNICA – Čustvene zadeve raje preložite na naslednji teden, ko vam bodo zvezde malo bolj naklonjene. Čas bo pokazal, ali so stvari, ki vas trenutno tako razžirajo, res tako pomembne, kot je trenutno videti.

ŠKORPIJON – Če mislite, da ste edini, ki bi vam danes zelo prav prišel krajši delovnik, se motite. Raje se osredotočite na najpomembnejše, da bo delo čim prej končano.

STRELEC – Potrpljenje ni vaša lastnost in prav zaradi pomanjkanja tega se vam lahko zgodi, da boste danes spet zašli v finančne težave. Počutje bo sicer dobro.

KOZOROG – Dodelajte samodisciplino in se končno prebudite. Končni rezultat bo pozitiven za obe strani. Ohranite vedrost in pozitivne misli.

VODNAR – Vezani vodnarji boste imeli danes veliko idej za vajino prihodnost. Delite jih s svojo boljšo polovico, načrtujta potovanje oziroma nekaj, kar vaju bo oba spravilo v dobro voljo.

RIBI – Zaradi nestrpnosti in trdoglavosti bi lahko zapletli delovne odnose. Okolica bo od vas pričakovala, da se malo umirite in ne počnete stvari, za katere niste poklicani.