Astro

Horoskop za ponedeljek, 5. decembra

W.Y.
5. 12. 2016, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – V današnjem dnevu se boste poglobili v svoje misli, kar vam bo pomagalo k napredku, po katerem hrepenite že dlje časa. Sprejmite tudi pomoč, ki se ponuja.

BIK – Začetek tedna prinaša veliko težav, tudi zato, ker nekomu preprosto ne prisluhnete. Zdi se vam, da je vse skupaj zaman, saj oba vztrajata pri nasprotujočih si načelih.

DVOJČKA – Ohranite mirno kri in poskusite po počasnejši poti, posebno če nekaj še pogreva vaše dvome. Posebno v karieri, kjer se trenutno raje držite ustaljenih pravil.

RAK – Ne zatiskajte si oči in prisluhnite nekomu, ki vam svetuje. Sama trma in negiranje vas ne vodi nikamor. Dovolite si biti spontani in vzemite izrečene besede kot dobro namerne.

LEV – Ne bojte se, da bi vas ovire v današnjem dnevu ustavile saj jim boste tokrat kos. Ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, kar vas bo sproščalo na vsakem koraku.

DEVICA – Zastavite si konkretne cilje, le tako ne boste več izgubljali časa, posebno če iščete novo stanovanje ali se odpravljate na potovanje. Tudi naložbe vam gredo dobro od rok.

TEHTNICA – Premišljevali boste o svoji vezi in prišli do zaključka, da je vse tako kot mora biti. Ni potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih, saj ste zadovoljni.

ŠKORPIJON – Tokrat popazite vsaj na zdravje, posebno na noge, kolena in sklepe. Nadaljuje se zgodba s povsem negotovim koncem. To vas vznemirja, tudi zato, ker si kot po navadi želite vse naenkrat.

STRELEC – Z vsem se boste spoprijemali veliko bolj praktično kot v prejšnjih dneh in zahtevali jasno razlago. Vsemu botruje močan vpliv planetov. To velja tako v stalnem razmerju kot ob začetku nove zgodbe.

KOZOROG – Vaše trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi več virov prihodkov in uživali boste v finančnih koristih. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo in pustilo določene sledi.

VODNAR – S situacijo, ki vas muči že nekaj časa se bo potrebno v današnjem dnevu soočiti in poiskati najboljše možne rešitve za vas. Poskusite biti malce bolj prijazni.

RIBI – Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Zato ni razlogov za igro in sprenevedanje, saj v takih situacijah po navadi niste preveč spretni. Uspešni boste ob ustvarjalnih podvigih.