Astro

Horoskop za nedeljo, 4. decembra

W.Y.
4. 12. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Do sedaj ste dobro funkcionirali, saj so vam moč dajali planeti, sedaj se boste pa morali z težavami soočiti. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi.

BIK – Vezani biki danes pazite, nikar ne sprejmite kakršnegakoli tveganja, saj bi to lahko razjezilo vašega partnerja. To pa je zadnja stvar, ki bi si jo danes želeli.

DVOJČKA – Partner bo cenil vaš trud, da mu pomagate pri nekaterih nalogah, ki ga trenutno nekoliko oddaljujejo od vas. Samski si boste morali priznati, da se vas je nekaj dotaknilo.

RAK – Navzven boste delovali, kot bi prerasli sami sebe. Občasno vam zmanjka potrpljenja do drugih. Umirite se in se poskusite prilagoditi situacijam.

LEV – Imate opravka z osebami, ki so prepočasne za vaš okus in način življenja. Pazite, da ne bi pozabili na izredno pomembno pismo ali sporočilo.

DEVICA – Računajte na pomoč in podporo nekoga, ki se pogosto zadržuje v ozadju, vendar to ne pomeni, da je pozabil na vas. Še enkrat se bo izkazalo, da najboljše prihaja po naključju.

TEHTNICA – Na ljubezenskem področju lahko pride danes popoldne do nevšečnosti, ki bodo morda pogojene z daljno preteklostjo in njenim razčiščevanjem.

ŠKORPIJON – V zraku bosta danes nemir in neodločnost. Po eni strani se boste želeli soočiti s težavami, po drugi strani boste pa z vplivom planetov bežali vstran.

STRELEC – Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Naenkrat boste ugotovili, da je nekdo od vaših bližnjih povsem drugačen kot ste si mislili.

KOZOROG – V današnjem dnevu boste izredno srečni in zadovoljni. Imeli boste možnost dobrega dogovora ali manjšega nakupa. Ne prehitevajte preveč.

VODNAR – Nekaj časa se boste še lahko pretvarjali, da ne veste, o čem partner govori, toda sčasoma bo to sprenevedanje postalo smešno in neprepričljivo.

RIBI – V začetku dneva se boste morali sami spopasti s svojimi težavami, ker vam partner ne bo ravno v pomoč. Pobegnil bo v svoj svet in pozabil na vas.