Astro

Horoskop za soboto, 3. decembra

W.Y.
3. 12. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Marsikaj vam bo pisano na kožo, spremljajo vas pozitivne okoliščine. Iz prijateljstva se lahko rodi nekaj več, lahko storite nekaj novih korakov v smeri poglobitve odnosa.

BIK – Povečala se vam bo sposobnost dobre, simpatične komunikacije, s katero boste z lahkoto osvojili skoraj vsako srce. Odprti in komunikativni boste še posebej v večernih urah.

DVOJČKA – Pojdite globoko vase, ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko nezadovoljni in pesimistični, ali so to morda samo vaše iluzije.

RAK – Iščete nekaj, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi. Pri vseh zadevah boste danes optimistični.

LEV – Če se vam zdi, da se v življenju ne dogaja veliko in da je enolično, ste preveč črnogledi. Obdajata vas prijateljstvo in ljubezen, za to bi morali biti usodi iskreno hvaležni.

DEVICA – Izogibajte se stresnih situacij, in pretiranega kajenja ter odvisnosti, ker s tem preprečite ostala obolenja, katerim ste podvrženi. Raje pojdite v naravo.

TEHTNICA – Samski boste imeli danes sicer neke načrte, ki pa se bodo spremenili v zadnjem hipu. Bodite odprti za novosti in priložnosti, nikoli ne veste, v kaj se spremenijo.

ŠKORPIJON – Končno ste se zbrali in se lotili dela. Pred vami je obdobje, ko bodo od vas veliko pričakovali. Še posebej tisti, ki vam niso najbolj pri srcu.

STRELEC – Nimate nič od tega, da se vam spet ponavlja nekaj, kar bi zdaj lahko opravili drugače, morda bolje. V ljubezenskih odnosih vam ni prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kar ste sami pokazali.

KOZOROG – Finančno stanje bo ostalo nespremenjeno, edino, kar vas bo danes spravljajo v slabo voljo, bo zdravje. Prav zaradi tega se preveč ne naprezajte.

VODNAR – Nehali boste živeti v iluziji, ki vas je začela utesnjevati. Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo boste končno začeli gledati v pravi, realni luči.

RIBI – Dogodki iz preteklosti bodo nenadoma prišli na dan in razburkali vaše današnje načrte. Premagati boste morali nekaj nepričakovanih ovir, zaradi česar bo treba za nekaj časa preložiti večino pomembnih načrtov.