Astro

Horoskop za petek, 2. decembra

W.Y.
2. 12. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Pozanimajte se glede novih poslov in študija. Po navadi že nekako izberete eno pot, potem se obirate. Zato si zastavite cilj in predvsem rok, kdaj se boste podali v akcijo in do kdaj naj bi se borili.

BIK – Dobili boste odgovor na nekaj, kar vas je nekaj časa preveč obremenjevalo. Nekako so minili časi, v katerih ste bili nestrpni. Zdaj vam isto vprašanje ni tako pomembno.

DVOJČKA – Nekaj boste naredili spontano, vendar pa vedite, da bo treba veliko natančneje načrtovati, sicer se boste znašli v čudnem položaju. V popoldanskih urah urejajte administrativno in uradno plat.

RAK – Z današnjim dnem se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, obiščite zdravnika, danes je pravi dan za to.

LEV – Na poslovnem področju boste prav gotovo načrtovali aktivnosti za novo obdobje. Vendar bi bilo dobro, da ste pri podpisovanju papirjev še bolj previdni, in nikar si ne postavljajte previsokih ciljev.

DEVICA – Razpeti boste med izoliranostjo in potrebo po prijateljstvu. Prijateljev največkrat ni, ko jih najbolj potrebujete. Pokličite jih in se družite z njimi!

TEHTNICA – Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite, posebno če se v ljubezenskih odnosih spet zatika. Na uradnih okencih ostanite mirnejši.

ŠKORPIJON – Približevanje večjim ciljem se vam bo obrestovalo do konca dneva. Čas bo za resen razmislek o krajši poti v naravo. Prijetna podoba vas bo pomirila in vam povrnila energijo.

STRELEC – Z denarjem boste še vedno na tesnem. Danes boste začutili izčrpanost, zato si nujno privoščite popoldanski počitek in sprehod v naravo, ki vas bo okrepil.

KOZOROG – Samski kozorogi pazite, kakšen pristop boste uporabili, saj boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, kar bo vaša simpatija tudi opazila. Vezani pa boste danes želeli razbiti rutino.

VODNAR – Odpovedati se boste morali marsičemu, če boste hoteli ustreči vsem. Ne razdajte vse svoje energije za posel, ki ne prinaša dobrih rezultatov.

RIBI – Brezplodno poglabljanje in vrtanje po problemih vas bo le onesrečilo. Če je mogoče, si vzemite oddih in počnite tisto, kar vas najbolj sprošča.