Astro

Horoskop za četrtek, 1. decembra

W.Y.
1. 12. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki bodo prizadeti. Več ko se boste pogovarjali z ljudmi, prej boste spoznali, koliko lahko ponudite drugim.

BIK – Nekaj bo ostalo nedorečeno, nekako v zraku. Ne iščite izgovorov, tako v službi kot doma se morate potruditi po najboljših močeh. Vsekakor pazite z opravljivci, vsaj pri delu.

DVOJČKA – Pazite na svoj ugled, bodite previdni in prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Pomagala vam bo oseba, ki je izredno vztrajna, prav to vam bo posebno všeč.

RAK – Obračunavali boste sami s seboj in prinesli konkretne odločitve. Dom vam bo v današnjem dnevu glavna skrb in želeli boste vnesti red za vsako ceno.

LEV – Na drugi strani je oseba, ki razmišlja podobno kot vi, in zlahka se bosta ujela. Doma boste prav tako obrnili novi list in vse vam bo lažje, tudi v odnosih s starejšimi.

DEVICA – V službi zatišja ne bo. Posvetite se nalogam, ki so bile zaupane vam osebno. Nikakor ne boste mogli sestaviti vseh delov skupaj, morda bi vam pomagal pogovor.

TEHTNICA – Samskim se obetajo prijetna presenečenja. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo po dolgem času spet zabavalo. Lahko ste brez strahu, zgovornost vam bo pomaga, da boste napredovali v vsem.

ŠKORPIJON – Radi se premikate, družite in smejite. Danes boste pogosto neprepoznavni, naenkrat resni in polni dvomov. Nekaj zasebnih težav vpliva na vse drugo, ostanite odločni.

STRELEC – Nekdo se vam bo oglasil takrat, ko boste že skoraj opustili skupne načrte. Zdaj se boste ukvarjali še z enim zanimivim predlogom. Odločite se tvegati, odpotujte, bodite pozitivni, tudi s partnerjem.

KOZOROG – Na delovnem mestu se ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah. Danes obstaja možnost nepričakovanih dobičkov.

VODNAR – Težave se bodo kazale ravno tam, kjer jih niste pričakovali. Na poslovnem področju vas čakajo zoprne, napete situacije, ki bodo dokončno razdvojile mnenja.

RIBI – Poskrbite za romantično vzdušje, ki bo obema zelo prijalo. Ni dovolj, da svoja čustva le izrazite, morali jih boste tudi pokazati, zato naj vas ne bo strah biti malce romantični.