Astro

Horoskop za torek, 29. novembra

wy
29. 11. 2016, 06.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Ne bo še vse tako, kot si želite, vendar bodo v drugem delu dneva stvari postale bolj jasne in logične, in končno boste vedeli, v kateri smeri morate delovati, da bi dosegli zasluženi uspeh.

BIK – Drobnim nesporazumom doma in v službi pripisujete prevelik pomen. Če boste v vsaki besedi ali pogledu iskali dodaten pomen, boste lahko kmalu na prste ene roke našteli tiste, ki bodo še iskali vašo družbo.

DVOJČKA – Pazite, da drugi ne bodo preprosto pozabili, kaj ste storili zanje. En dokaz očitno ne zadošča, zato se potrudite po najboljših močeh.

RAK – Nečesa ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili. Za vas je značilno, da najprej puščate času čas in se z zadevami ukvarjate dokaj sproščeno, potem pa, ko vam začne teči voda v grlo, naenkrat pohitite.

LEV – Preveč se ukvarjate z zastarelimi zadevami, ki bi jih morali enkrat za vselej pustiti za seboj, posebno doma ali kar zadeva nakup ali naložbo, ki bi jo morali vsaj za zdaj opustiti.

DEVICA – Imate občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, zato preglejte dokumente in pošto. Velikokrat vam je kaj odvzelo pogum tik pred zdajci. Vse skupaj se vam je zdelo prevelik zalogaj, a tokrat napake ne ponavljajte.

TEHTNICA – V karieri boste dobili odličen nasvet. Draga oseba bo zmedena zaradi vaše prebujene trme in pazite, da ne bi začeli pretiravati, posebno v popoldanskih urah.

ŠKORPIJON – Tisti, ki iščete zaposlitev, boste danes prejeli dobre novice o skorajšnjem začetku. Ponudilo se vam bo tudi nekaj priložnosti za honorarno delo.

STRELEC – Nekomu se zdite izredno zanimivi, čeprav bi najraje pozabili na to zgodbo ali se vsaj začasno umaknili. Možno je tudi, da se odločite za srednjo rešitev in se izmuznete z izgovorom.

KOZOROG – Današnji dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da čim prej razmislite, kako bi si pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve.

VODNAR – Nekaj vam vrača pogum, sicer na nekoliko nenavaden način. Resnično potrebujete nekaj spodbude, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.

RIBI – Z nekom se ne razumete najbolje, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si več časa in se soočite prek pogovora.