OVEN – Na delovnem mestu boste za pridobitev spoštovanja in ugleda spretno izrabili neobičajno situacijo. Delovni teden boste tako zaključili pozitivno in polni energije za konec tedna.

BIK – Trdnost in finance vam napovedujejo pozitivno stanje. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj nikakor ne boste razumeli partnerjevih stališč.

DVOJČKA – Ne morete se osredotočiti na to, kar vam dopoveduje sorodnik ali partner. Preveč je vsega naenkrat in vse ne gre po pričakovanjih. Previdno tudi zato, ker boste, po vsem sodeč, kmalu potrebovali pomoč.

RAK – Danes poslušajte tako razum kot srce. Pazite, da se ne boste zanašali samo na prvega ali da bi vas odnesel drugi. Popoldne bo več smeha in dobre komunikacije.

LEV – Na poslovnem področju se vam obetajo spremembe. Dobili boste projekt, ki vas bo zaposlil za naslednjih nekaj mesecev. Ne sanjarite o preteklosti, ampak se raje lotite dela.

DEVICA – Vaše ljubezensko življenje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi so podcenjevali vaš trud, vendar boste zdaj poplačani za vse svoje delo. Svet bo začel ceniti vaš edinstven stil.

TEHTNICA – Ne zanemarite internetnega flirtanja in ustvarjanja mrež, tam vam bo šlo odlično. Obstajal bo boljši način za končanje tedna kot prepir ali boj za moč.

ŠKORPIJON – Izredno vas motijo vsi, na katere se ne morete zanesti, čeprav ste upali drugače. Tudi v karieri ista pesem, spet vas prepričujejo o povsem nasprotujočih si stvareh, kar vas bo še bolj utrudilo ali zmedlo.

STRELEC – Za spremembo ukrotite instinkt. Konec delovnega tedna prinaša veliko aktivne energije, ki je primerna za prevzemanje pobude, ob tem pustite, da se drugi pridružijo vašim idejam, načrtom in čustvom.

KOZOROG – Danes je zagotovo dan, ko morate kozorogi v družbo. Samski poskušajte spoznati kar največ ljudi. Čaka vas tudi sprememba na področju ljubezni, morda nova simpatija ali celo nekaj več.

VODNAR – Ob koncu delovnega tedna boste razmišljali hitro in si hitro premislili. Počakajte in ne recite ničesar, o čemer niste prepričani. Ta vikend vam bo ustrezal tako počitek doma kot druženje z ljudmi.

RIBI – Naenkrat ste brez pravih idej. Imate dovolj poguma, vendar vseeno ne veste, kako naprej. Popazite na stroške in tudi na nekoga, ki je po vašem mnenju preveč zmeden.