Astro

Horoskop za četrtek, 24. novembra

wy
24. 11. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Ob prebiranju gradiva ali sestavljanju pogodb bodite pozorni, zlasti glede pomembnih točk ali številk. Le tako boste lahko mirno nadaljevali. Vaša odpornost bo slabša, potrebujete oddih.

BIK – V tem obdobju vašemu življenjskemu poslanstvu in osebni rasti pomagajo šolanje, študij in izobraževanje. Na teh mestih lahko srečate sorodno dušo.

DVOJČKA – Napetost se zvišuje, posebno pri sestankih. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč. Vsekakor pa bo pravi namig prišel od starejše osebe ali nekoga, ki je glede vsega povsem nepristranski.

RAK – V današnjem dnevu boste v družbi zagotovo opaženi, vendar se bo veliko stvari dogajalo tudi za odrom. Bodite sproščeni in poiščite kakšno novo rešitev.

LEV – V današnjem dopoldnevu vas bo najbolje usmeril vaš šesti čut. Kar zadeva razumevanje ostalih, sploh v romantičnem kontekstu, ste že vse na neki način preboleli.

DEVICA – Skušajte se znebiti vzorca maščevalnosti, kajti oseba, ki vam je simpatična, ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila v preteklosti. Najprej se sestavite sami, šele nato se podajte v razčiščevanje.

TEHTNICA – Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste nekoliko nepotrpežljivi, zlasti zjutraj. Nekaj klicev ali srečanj vas bo utrudilo, vendar se bo izkazalo, da so bili neizogibni.

ŠKORPIJON – V popoldanskih urah bo v ospredju ljubezensko razmerje, ki se mu morda obeta sprememba. Stopajte previdno in si pustite dovolj prostora za manevriranje.

STRELEC – Pazite, da ne boste vložili večje količine denarja v nekaj, kar zna postati dolgoročna obveznost. V korist zdravju se odrecite sladkarijam in drugim kaloričnim jedem.

KOZOROG – Z nekom se ne morete dogovoriti tako kot nekoč. Pustite vsaki stvari svoj čas. Ne prepuščajte se čustvom, raje se osredotočite na učenje ali urejanje financ.

VODNAR – Ne glede na to, česa se boste lotili, boste nekoga osupnili s svojo odkrito naravo. Vezani pazite, da ne boste prepirov s partnerjem reševali pred občinstvom.

RIBI – Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tako na delu kot doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.