Astro

Horoskop za sredo, 23. novembra

wy
23. 11. 2016, 06.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Pri delu vam jo bo nekdo pošteno zagodel, vendar mu ne boste ostali dolžni. Če vas pritisnejo ob zid, dobro veste, kako se odzvati. Domov se boste odpravili kot zmagovalec. 

BIK – Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. S tem se boste izognili manipulativnim igricam, ki imajo redko pozitivne učinke. 

DVOJČKA – Zapišite si nekaj pomembnega, da ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali. Kljub temu boste zmogli. 

RAK – Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob razmišljanju. Povsem brez razloga, saj se bo vse razpletlo tako, kot vam ustreza. 

LEV – Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo. Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate. Usmerite misli v pozitivno smer. 

DEVICA – Imate višek energije in ambicije. Najboljša rešitev je vsekakor ta, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste. 

TEHTNICA – Vaš spomin in koncentracija bosta na vrhuncu in vi boste kar cveteli od zadovoljstva. Tisti, ki ste v zvezi, boste postavljeni pred večje preizkušnje. 

ŠKORPIJON – Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene in se nekomu približate. Vsekakor si pomagajte z vsem, spomnite se nečesa iz preteklosti. 

STRELEC – Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da partnerju sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se in poskrbite, da boste zadovoljni. 

KOZOROG – Nujno se morate odpraviti ven, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo. Imejte odprte oči. Vezani poskrbite, da boste partnerja prijetno presenetili. 

VODNAR – Premislite, kaj bi radi počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo z ogromno optimizma. 

RIBI – Nimate časa za vse, kar se vam ponuja. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede denarja.