Astro

Horoskop za torek, 22. novembra

wy
22. 11. 2016, 06.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Tako na poslovnem kot zasebnem področju boste danes malce nevoščljivi. Prijatelji ali pa sodelavci so pokazali, da so v nekaterih dejanjih izvirnejši kot vi. Sposobni ste narediti boljši vtis.

BIK – Dogajalo se bo, da vas bodo privlačili prav tisti, ki vam značajsko nikakor ne ustrezajo, vi pa boste vseeno nadaljevali v upanju, da se bo kaj spremenilo.

DVOJČKA – Končno se boste spomnili, da imate tudi svoje ljubezensko življenje, ki vas že nestrpno čaka. Dobro veste, da je tarnanje v javnosti del vašega nastopa, a vam pravzaprav ničesar ne primanjkuje.

RAK – V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner pogosto ugibati, kaj ste v resnici mislili. Tako vam ne bo treba prevzeti odgovornosti.

LEV – Naredite nekaj več za zbranost pri delu. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše, posebno ko bo prišlo povabilo od nekoga, ki vas očitno osvaja.

DEVICA – Prišlo je obdobje, ko se izgubljate v stvareh, ki pritegnejo vašo pozornost. Nikar se ne ustavljajte, saj bi zamudili nekaj pomembnega!

TEHTNICA – Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izjemno zanimivega. Vseeno se boste hitro umirili, tudi zato, ker bi radi znova premislili. Nočete se zaletavati. Pri denarju vas spremlja sreča.

ŠKORPIJON – Nedvomno morate počasi spremeniti odnos do dela, saj v zadnjem času ne pokažete nobenega pravega zanimanja zanj. Morda celo pričakujete, da bo nekdo drug poskrbel za vaše delo.

STRELEC – Pazite na zdravje, saj ste trenutno nekoliko bolj izpostavljeni utrujenosti in slabšemu počutju, ki se lahko še stopnjuje, če tega ne boste preprečili.

KOZOROG – Po glavi se vam bodo pletle negativne misli. Občasno si sebe predstavljate kot žrtev, kar povzroči, da se počutite nemočne in ranljive.

VODNAR – Simpatije se bodo razvile na poslovnem področju, kar pa lahko usodno vpliva na vaše srce. Prepričajte se, ali se vam izplača tvegati.

RIBI – Vezani boste imeli občutek, da z boljšo polovico ne razmišljata enako. Ni nujno, da se vedno v vsem strinjata, ne pozabite tega. Pomembno je, da ugotovita, zakaj eden razmišlja tako in drugi drugače.