Astro

Horoskop za soboto, 19. novembra

wy
19. 11. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Nenavadno resni boste v pričakovanju novic od partnerja. A vse se bo razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete veliko časa, da si priznate zmoto.

BIK – Vedno, ko boste želeli biti neposredni, se vprašajte, ali bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste nakopali nepotrebnih zamer.

DVOJČKA – Ne morete se sprostiti, nekaj vas žene, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate. Partner vas bo morda presenetil z nekim vprašanjem.

RAK – Vaše misli bodo v današnjem dnevu malce begale. Vaše razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutke boste tudi nasmejani.

LEV – Pokazali boste, da imate jeklene živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo, da nihče ne bo povzdigoval glasu, saj vas le to lahko spravi iz tira.

DEVICA – Danes je vendar vikend, zato nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na svež zrak in pošteno razgibajte svoje telo.

TEHTNICA – Zavedati se boste začeli, da vam v resnici čisto nič ne manjka, zato boste večino časa nasmejani in dobre volje. Tudi partner vam bo naklonjen.

ŠKORPIJON – Vse gre naprej hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite neko sodelovanje ali druženje. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali ranljivi.

STRELEC – Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba, brez pomislekov. Imate zelo dober spomin, uporabite ga.

KOZOROG – Veliko se boste ukvarjali z domom in družino, ki vam zadnje čase ogromno pomeni. Veseli boste. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili.

VODNAR – Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Danes se boste težko sprostili, saj boste malce obremenjeni.

RIBI – Še malce potrpite, nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi koraki.