Astro

Horoskop za petek, 18. novembra

w.y.
18. 11. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Obveznosti v dnevu pred vami vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi.

BIK – Pozornost, ki jo bo od vas zahtevala okolica in delo, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. Začeti boste morali gledati nase.

DVOJČKA – Napredovali boste pri delu in glede finančnih opravkov. Tokrat morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati o stvareh, ki vam niso znane.

RAK – Dan boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste zadovoljnega in srečnega. Karkoli bo storil, vam bo ugajalo in danes lahko veliko dosežete pri izboljšavi odnosa.

LEV – Ko se boste že dodobra pognali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Tudi ljubezen bo danes sproščena.

DEVICA – Izjemno spodbuden dan. Po vsej verjetnosti se boste danes ubadali z reševanjem pravnih zadev. Uspeh vam je tokrat skoraj zagotovljen.

TEHTNICA – Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki vam prinašajo boljše počutje.

ŠKORPIJON – Še enkrat se bo izkazalo, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, zato bodite bolj previdni.

STRELEC – V vsem, kar počnete, poskušajte ostati zvesti samemu sebi in ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti, saj bi se znašli v zagati

KOZOROG – Čeprav boste zelo razpoloženi za romanco, boste v svojih čustvih zelo previdni, želeli si boste nekoga, ki bo vedno tu za vas ali pa nič.

VODNAR – Naporen dan vas čaka, in čeprav si potrebe po počitku nikakor ne boste hoteli priznati, si le vzemite čas zase, sicer lahko zapadete v malodušje.

RIBI – Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste vedno našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih.