Astro

Horoskop za četrtek, 17. novembra

w.y.
17. 11. 2016, 06.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – V ljubezni vas moti to, da si z drago osebo želita podobno, a nihče noče popustiti. Vsaj pri delu se boste izkazali v pravi luči in dosegli boste dobre rezultate.

BIK  Komunikacija bo danes dobra in vsi okoli vas vas bodo z veseljem poslušali. Naredili boste dober vtis in to je lahko odličen ključ za vašo prihodnost.

DVOJČKA  V čustvih napredujete, čeprav še vedno prepočasi. A ne morete spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj. Če nekoga pogrešate, bo popoldne pravi trenutek, da to tudi pokažete.

RAK  Zaradi vašega stalnega notranjega nemira se partnerju ne boste mogli posvetiti na pravi oziroma na njegov način, zato so med vama možni konflikti.

LEV  Nekemu pogovoru ste se izogibali, čeprav brez konkretnega razloga. Zdaj ugotavljate, da je vse skupaj prijetneje od pričakovanega, kar vas bo razveselilo.

DEVICA  Mars vam ne da miru, kar še posebno velja za moške pripadnike znaka. Tokrat vas nihče ne prepriča, da bi se neki priložnosti odpovedali!

TEHTNICA  Stežka se boste prilagodili nekomu, ki vendarle živi precej drugače od vas. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum.

ŠKORPIJON  Dovolj moči imate, da vse opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na svoj notranji občutek.

STRELEC  Z disciplino in trdim delom boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko, kot ste vajeni.

KOZOROG  Počutili se boste odlično. Pripravljeni ste na vse, kar se bo pojavljalo. Tekmovalni duh vam ne bo dal miru. Zabavno bo povsod, kamor se boste odpravili.

VODNAR  Želite si več miru, po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj priložnosti. Nazadnje se boste odločili za akcijo, ki vam ponuja več dogajanja.

RIBI  Še bolj aktivni boste in ambiciozni. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili. Niti manjše zdravstvene težave, ki se morda pojavijo, vas ne bodo vrgle iz tira.