OVEN – Nekdo vam je izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako naenkrat vse skupaj hitro poteka. Vajin odnos se poglablja. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na pot.

BIK – Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat zagotovo neupravičen.

DVOJČKA – Nekdo bo spoštoval vašo umirjenost in zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti in avtoritete.

RAK – Imate sposobnost videti večjo sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti postavite na stran.

LEV – Vaš čas je ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti dala veliko svojega časa.

DEVICA – Mogoče je, da bo nastal nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na delu. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj previdni.

TEHTNICA – Poskusite biti dober primer drugim, še zlasti če boste obkroženi z otroki. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite.

ŠKORPIJON – Razpoloženi ste in komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako sproščeni so. Med njimi je lahko tudi nova simpatija.

STRELEC – Po  navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov.

KOZOROG – Nekaj vas bo navdušilo, a tega ne boste pokazali. Ravnajte obzirno ne glede na to, da postajate nepotrpežljivi. Z več pazljivosti boste izšli kot zmagovalec.

VODNAR – Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev ni preveč pametna odločitev.

RIBI – Ne morete se zbrati, misli vam nenehno uhajajo daleč stran. Poskusite se zbrati za pomembne opravke. Razširili boste svoja obzorja in prekinili začarani krog starih navad.