Astro

Horoskop za soboto, 12. novembra

w.y.
12. 11. 2016, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Občutek krivde, da niste naredili tistega, kar ste obljubili, vas zdaj spremlja v najhujši obliki. Razmislite, ali bi si olajšali dušo in se opravičili.

BIK – Filozofija dela in konkretna vprašanja ne gredo ravno najbolje skupaj. Ker pa ste človek, ki se znajde tudi v najbolj nemogočih položajih, boste našli pravo pot, da rešite uganko.

DVOJČKA – Partner vam bo z veseljem prisluhnil in tudi sam želel sodelovati pri novi zamisli. Samski ste pred odločitvijo, ki prinaša nekaj več ljubezenskih dražljajev.

RAK – Konec dneva si morate vzeti nekaj časa zase in poskrbeti za dodaten kisik. Odhod v gore je prava odločitev. Napolnite si baterije in se pripravite na obremenitve.

LEV – Občutljivi se boste prebudili v nov dan in ta faza bo trajala do poznega večera. Iskanje vzroka za takšno stanje je na dlani. Stabilizirajte se.

DEVICA – Kar nekaj priložnosti je pred vami, da dokažete, da tokrat mislite povsem resno. Tako ali tako nimate kaj izgubiti. Priznajte sebi in partnerju, da ste pripravljeni začeti na novo.

TEHTNICA – Poslovno boste žareli in si pridobili dolgoročno delo, ki bo na finančnem področju izredno dobro vplivalo na vaš položaj. Zahtevajte od drugih, da se držijo zastavljenih rokov.

ŠKORPIJON – Samski škorpijoni se boste morali braniti pred nekaterimi očitki. Ne izkoriščajte svojih besed v svoje dobro. Naučite se poslušati sogovornike.

STRELEC – Vaše ljubezensko življenje je bilo  zadnje čase zapleteno in drugi so podcenjevali vaš trud, vendar boste zdaj poplačani za vse delo. Svet bo začel ceniti vaš edinstven stil.

KOZOROG – Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno stanje. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj nikakor ne boste razumeli partnerjevih stališč.

VODNAR – Živite s polno močjo in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tudi doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.

RIBI – Z nekom se ne morete dogovoriti tako kot nekoč. Pustite vsaki stvari, naj prespi, ne prepuščajte se čustvom. Vse ob pravem času, raje se osredotočite na učenje ali urejanje financ.