Astro

Horoskop za četrtek, 10. novembra

w.y.
10. 11. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Začetek dneva bo obarvan z različnimi spremembami na čustvenem področju. Prihajajo boljše, bolj vznemirljive situacije.

BIK – Koraki, ki ste jih naredili v zadnjem času, vam končno prinašajo nekaj ustalitve in sproščenega počutja. Veselili se boste romantičnega večera.

DVOJČKA – Z lepimi mislimi boste stopili v nov dan in se samozavestno lotili vseh izzivov, ki se vam obetajo na poslovnem področju.

RAK – Energije vam vse bolj zmanjkuje, prehajate v obdobje, ko se boste morali nekoliko bolj motivirati, da dosežete dobre rezultate.

LEV – Nikar ne bodite tako obremenjeni sami s sabo, raje se ozrite naokrog in poskusite narediti dober načrt za prihodnost ter se ga držite tudi v nadaljnjih dneh.

DEVICA – Vaše misli danes ne bodo najbolj zbrane. Težave se bodo pojavljale na področju poslovnih zadev, ki so v zadnjem obdobju ubrale nekoliko negativno smer.

TEHTNICA – S težavo se boste lotili dela, ki vas čaka na poslovnem področju, saj nimate energije za napredek. Tudi s financami ne bo ravno najboljše.

ŠKORPIJON – Današnji dan vam prinaša veliko lepih misli in delili jih boste s prijatelji, ki bodo za vas dobra družba tudi v prihodnje.

STRELEC – Ne opravičujte ljudi, ki vam delajo slabo, raje se postavite zase in zahtevajte tisto, kar vam pripada. Čakajo vas borbe na ljubezenskem področju.

KOZOROG – Zmedene misli vas bodo prisilile k napredku na poslovno-finančnem področju. Potem se boste počasi zbrali in napredovali.

VODNAR – Ne bojte se prihodnosti, saj se vam obetajo številne spremembe v pozitivnem smislu. Današnji dan vam bo naklonjen.

RIBI – Vezane ribice boste danes spoznale, da ne morete biti odvisne od drugih, zato boste nadaljevale po občutku. Sreča počasi prihaja.