Astro

Horoskop za sredo, 9. novembra

w.y.
9. 11. 2016, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – V sredini dneva boste občutili, da se vse dogaja tako, kot je potrebno za popolno zlitje energij. Denar bo pritekal in odtekal v ravnovesju.

BIK – Dokončali boste pomemben posel ali podpisali posebno pomembno pogodbo. Vse bolj boste ambiciozni in zahtevni.

DVOJČKA – Obrnite se večkrat vase in dovolite si biti najbolj pomembni sami sebi. Neka oseba vas bo še vedno obremenjevala s svojimi nasveti, a le težko boste ravnali po svoji volji.

RAK – V zadnjem delu dneva boste vse sile usmerili v visoko postavljene cilje, kar vam lahko postopoma prinese dobre rezultate. Ljudje okoli vas vam bodo naklonjeni.

LEV – Veliko energije boste v drugi polovici dneva namenili razmišljanju. Vaše misli bodo obrodile sadove, saj se kaže zelo naglo spreminjanje na bolje.

DEVICA – Če vas je še kaj skrbelo zaradi preteklosti, pustite to za seboj, saj se bo vse uredilo. Tudi na ljubezenskem področju se nakazujejo pozitivne spremembe.

TEHTNICA – Nihanja, ki so za vas značilna, se počasi umikajo. Vse bolj zaupate vase ter svojim ciljem in prepričanjem, ki imajo tokrat dobro zasnovo.

ŠKORPIJON – Veselili se boste srečanja, ki se vam obeta v popoldanskih urah. Oblecite kaj rdečega, da boste še bolj poudarili svojo strast in energijo.

STRELEC – Ogenj, ki ga imate v sebi, bo za nekaj časa ugasnil, saj se boste le s težavo soočali s trenutnimi razmerami na poslovnem področju.

KOZOROG – Zanesli ste se na nekoga, ki vam je iz dneva v dan stvari le obljubljal. Ne bodite presenečeni, če se zadeve ne bodo razrešile tako, kot bi se morale.

VODNAR – Vso svojo energijo boste danes usmerili na področje osebnih financ, kjer do zdaj niste zbrali dovolj energije, da bi nekaj razrešili.

RIBI – Samske ribe se boste tokrat zapletle z zanimivo osebo. Iz zaupnih pogovorov bi se lahko rodila ljubezen, ki vas bo grela še dolgo.