Astro

Horoskop za torek, 8. novembra

w.y.
8. 11. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Nekaj skrivnostnega bo v zraku in samo vaša reakcija bo tista, ki bo pognala dogajanje v tek. Če se bodo določene stvari v vašem življenju zaključile, se ne obremenjujte.

BIK  Samski biki tokrat ne boste mogli dokazati svoje nedolžnosti, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Ne bo ravno najboljši.

DVOJČKA  Nikogar nočete prizadeti, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Vezani pripadniki tega znamenja poskusite kar najbolj izkoristiti dan, ki je pred vami.

RAK  Temelje, ki jih postavljate v svoji karieri, zgradite čim trdneje. Do večera vam bo vse gladko teklo in čutili boste moč in samozavest, ki bo naraščala.

LEV  Morda se vam bo zdelo, da na poti do sreče počasi napredujete. Dobro se je zavedati, da je ravno hitrost prevečkrat tista, ki vas od vašega cilja oddaljuje.

DEVICA  Saturn vas upočasnjuje in vam govori, da počakajte, da pride sreča do vas, saj vas neumorno zasleduje. Stvari se premikajo na bolje in vsak dan ste bližje izpolnitvi želja.

TEHTNICA  Tokrat boste k zadevi, ki je boste deležni, pristopili drugače, vsekakor pa izvirneje. Partner vas bo podprl, zato boste nanj zelo ponosni.

ŠKORPIJON  V današnjem dnevu se vama obeta romantičen večer, ki vas bo razvedril. Poželenje vezanih bo zelo hitro prebujeno. Tudi poslovno boste uspešni.

STRELEC  Delo bo danes dopoldne že počakalo, ljubezen pa lahko odhiti drugam in ostanete sami. Ne dovolite tega in uživajte življenje v polni meri.

KOZOROG  Torek bo še najbolj srečen dan za vas v tem tednu, zato za ta dan načrtujete kaj prijetnega in veselega. Na poslovnem področju se boste borili za svoje cilje in uspeh.

VODNAR  Čez dan se boste veliko ukvarjali s poslovnimi zadevami in financami. Dan vam prinaša novo srečanje, iz katerega se lahko razvije tudi kaj več.

RIBI  S partnerjem se bosta oprijela zadnje bilke, ki pa vaju ne bo samo rešila, ampak tudi popeljala do cilja, ki ste si ga zastavili.