Astro

Horoskop: Njegova ljubezen je čista, iskrena in neponovljiva

D. B.
6. 11. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Rak želi izboljšati svet. Zanj je ljubezen čarobna sila.

Pixabay

Raki slovijo po tem, da zaradi svojega spremenljivega in pogosto mračnega razpoloženja neprestano kritizirajo, a vedeti morate, da so izjemno občutljivi. Če se želite izogniti nesporazumom, se z njimi predvsem veliko pogovarjajte. 

Sladka beseda ali znak pozornosti bosta raka izstrelila med zvezde, nepremišljen komentar in ignoriranje pa ga bosta pahnila v vrtinec mračnih misli in izpraševanja v smislu: »Kaj sem naredil, da si to zaslužim?«

Rak pogosto hrepeni po času, ki bi ga lahko preživel v samoti s svojimi mislimi. Da se osvobodi trde lupine, ki ščiti njegova čustva, pa se mora izjemno potruditi. Mnogi se partnerju ne predajo, vse dokler niso povsem prepričani vanj.  

Čeprav so osebe, rojene v znamenju raka, spontane, jih kratkotrajne avanture dušijo, saj menijo, da so same darilo, namenjeno prav posebni osebi. Rak je kreativen, a v odnosih previden. Ko vas bo enkrat vzljubil, pa boste vedno v njegovih mislih.

Dal vam bo vse, kar ima, v zameno pa ne bo zahteval veliko. Dovolj mu bo, če se bo ob partnerju, ki ga ljubi, počutil varno in spoštovano. Njegov največji dar je njegovo srce - ljubi tudi takrat, ko že vsi ostali obupajo. 

Čeprav rak živi za avanturo, išče stabilnost. Velikokrat je zaskrbljen, v ljubezni pa si želi predvsem človeka, ki se v svoji koži počuti prijetno in ki bo z njim rasel in se razvijal. 

Rak bo svojemu partnerju dal vse, kar si bo zaželel, saj je prepričan, da so pravljice resnične in da dva lahko živita srečno.

Njegova ljubezen je čista in resnična. Pogumna duša, ki se bo prepustila rakovemu srcu, pa bo morda videla čudeže, ki drugim ostajajo skriti.