Astro

Horoskop za soboto, 5. novembra

w.y.
5. 11. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Dobri prijatelji bodo najavili obisk in vam polepšali večer. S tem, ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreno ste se jih razveselili.

BIK – Proti koncu dneva bo vaša samozavest vse močnejša. Pozitivni rezultati ne bodo izostali. Imeli boste občutek, da lahko premagate vse.

DVOJČKA – S svojo zračno energijo boste danes na vsakem koraku pometli s konkurenco in si zastavili čudovite smernice za prihodnost.

RAK – Nekaj boste dosegli veliko hitreje, kot ste sploh upali. Želja, da bi zadevo končali, vam bo dala dodatni zagon, tudi v popoldanskih urah. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila.

LEV – Veselje vas bo danes držalo pokonci. Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo ali osebo, ki vam je močno naklonjena, kar zadeva strast.

DEVICA – Z neko osebo se ne boste ravno strinjali. To sicer ne pomeni nujno, da mora priti do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, strinjanje o tem, da se ne strinjate, pa bo tudi produktivno.

TEHTNICA – Vaša nihanja gredo nekomu v vaši bližini že pošteno na živce. Dobro razmislite in poskusite postati nekoliko bolj odločni.

ŠKORPIJON – Vsaka stvar, ki se vam bo danes zgodila, bo imela za vas določen pomen. Včasih v dobrem smislu, včasih pa tudi kot opozorilo.

STRELEC – Ugodni planeti vam obetajo zanimiv konec tedna. Lahko ga preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili.

KOZOROG – Izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Čas je, da se kljub slabim izkušnjam nekoliko odprete bližnjim prijateljem.

VODNAR – Srečanje, ki se vam obeta v popoldanskih urah, bo prijetno in vznemirljivo. Tudi ko boste šli proti domu, boste še vedno čutili metuljčke v trebuhu.

RIBI – V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Lahko storite kak nov korak, vendar le po tehtnem premisleku. Previdno ob nakupih.