OVEN – Bistveno v današnjem dnevu bo, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi alternativne poti iz položaja, ki je nastal v zadnjem času.

BIK – Ne dovolite, da vam karkoli podtaknejo, pa naj gre za še tako malenkost. Hitro se bo namreč našel kdo, ki bo iz tega izpeljal napačne sklepe. To zlasti velja za vaše odnose v službi.

DVOJČKA – Oseba, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločila drugače od tega, kar si želite. Vseeno se lahko še pogovorita in prilagodita. Popoldne boste utrujeni, ugajajo vam mirnejše oblike zabave in oddiha.

RAK – V današnjem dnevu bodo zvezde na vas delovale izrazito pozitivno, zato se vam obeta obilo zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali.

LEV – Danes se bodo pojavile neke napetosti med vami in določeno osebo. Mogoče je, da bodo trajale vse do nedelje, ko se boste počutili bolj stabilno.

DEVICA – Imeli boste več časa, kot ste načrtovali, tako da boste lahko v miru pripravili vse za srečanje, ki ga imate v načrtu. Večer bo namenjen romantiki.

TEHTNICA – Veliko se boste gibali med ljudmi. Tokrat bo za spremembo delo v skupini kar zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami.

ŠKORPIJON – Ne osredotočite se v današnjem dnevu na nepomembno. Upate, da se bo reševalo drugače, hitreje, resnica pa je vendarle drugačna.

STRELEC – Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče, posebno v ljubezni, kjer ste že storili preveč napak. Višek energije raje uporabite pri študiju.

KOZOROG – V družbi se boste počutili dobro, pa čeprav si je ne boste izbrali sami. Popoldne boste imeli občutek, da ste v nekoliko podrejenem položaju, vendar se bo stanje kmalu stabiliziralo.

VODNAR – Ne bodite zamerljivi, ker nimate nobenega vzroka. Razlogi za slabo voljo so drugje, in dokler jih ne boste odpravili, boste kar naprej iskali krivce za svoje nerazpoloženost.

RIBI – Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v začetku dneva, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi, kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva.