Astro

Horoskop za četrtek, 3. novembra

w.y.
3. 11. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Spet razmišljate o delu, o zadevah, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj. To bo eden takih dni, v katerih vam gre dobro, sicer pa ne zgubljajte časa ob spraševanju glede tega, kaj se dogaja.

BIK – Danes boste bolj debatirali o zadevah nekaterih drugih ljudi kot pa o idejah, ki se tičejo vas samih. Sodelovanje z drugimi vam bo v veselje in sprostitev.

DVOJČKA – Pred vami je zanimiva dilema, vsaka zadeva ima dve plati, posebno v ljubezni. Zato storite več, da premaknete zadeve tako, kot vam najbolj ugaja.

RAK – Doma se ponavlja nekaj, česar niste pravočasno rešili. Najprej se boste poskušali sporazumeti z bližnjimi, a ne bo dovolj posluha. S prihranki pa velja več previdnosti.

LEV – Bodite izredno pozorni na vse namige, tako se boste pravilno odločili. Ljubezen se bo rodila v prijateljskem krogu, kar vas sicer nekoliko preseneča. Več časa namenite športu in gibanju.

DEVICA – Vaši notranji občutki lahko vsako nalogo naredijo zares preprosto, a treba jih bo poslušati. Položaj zvezd bo za vas sicer zelo ugoden, kakorkoli se boste že odločili.

TEHTNICA – Osrečili boste partnerja, ker ga boste s svojimi dejanji prepričali, da ste družinski človek, ki mu harmonija doma pomeni vse na svetu.

ŠKORPIJON – Dobili boste darilo, za katerega ne boste vedeli, kako bi ga uporabili. Kljub temu se ga razveselite, saj je bilo verjetno izbrano z dobrimi nameni.

STRELEC – Danes se boste v neki zadevi odločili instinktivno, a bi bilo bolje, če bi lahko vse skupaj premislili. To, kar boste storili, bi lahko imelo posledice, še posebej na finančnem področju.

KOZOROG – Ljubezen je pod vprašajem. Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum. Radi bi dosegli dva cilja hkrati, prehitro pozabljate na to, da trenutno nimate dovolj moči.

VODNAR – Dan ne bo tako prijeten, da bi si ljudje, ki se imajo radi, le izkazovali naklonjenost, ampak bodite pripravljeni tudi na prepir, ki bo obenem razburljiv in koristen.

RIBI – Danes ne boste najbolj gotovi vase. Sicer pa vaši čustveni odzivi niso povsem napačni, včasih so zelo logični. Če boste raziskali svoja čustva, boste ugotovili marsikaj zanimivega.