Astro

Horoskop za sredo, 2. novembra

W.Y.
2. 11. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Spraševali se boste, ali bi bilo treba stvari nekoliko pospešiti. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili, saj se vam bo zdelo, da ste ves čas v časovni stiski.

BIK – Na vsak način si želite odkriti resnico in si skrajšati pot do nekega cilja. Taka naglica vam lahko škoduje. Zadeve se ne morejo premakniti čez noč.

DVOJČKA – V ljubezni boste igrali na vse ali nič in zmagali, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno, posebno v stikih z mlajšim moškim. Obeta se vam zanimiv večer, zunaj doma.

RAK – Čas ne bo primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite na prihodnje dni. Še zlasti zato, ker se vam ni treba bati konkurence.

LEV – Tik pred ciljem boste oklevali. Vaše razpoloženje bo izjemno spremenljivo. Ne morete se odločiti, nekako vam nič ne diši preveč, zato je mogoče, da boste izgubljali čas.

DEVICA – Po eni strani vam ni preveč všeč to, da se nenehno ukvarjate z enimi in istimi zadevami, po drugi strani pa se zavedate, da drugače vsaj za zdaj ne gre. Nikar se ne prepirajte, saj bi to igro utegnili zlahka zgubiti.

TEHTNICA – Presenečeni boste nad partnerjem, koliko domišljije in ustvarjalnosti se skriva za njegovim umirjenim vedenjem. Danes bosta uživala v harmoniji.

ŠKORPIJON – Danes se boste res bojevito zavzemali za dosego svojega cilja. Svoje zahteve postavite logično in ne komplicirajte po nepotrebnem.

STRELEC – Preveč ste se sprostili in razvadili. Tokrat boste pod vplivom drugih in njihovih muh. To vas ne navdušuje, saj že imate preveč opravka s spremembami počutja, tudi v partnerskem razmerju.

KOZOROG – Zdi se vam, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega sami ne boste našli izhoda. Ne motite se, zato poiščite pomoč. Kdo je pravi prijatelj, se namreč pokaže v takih situacijah.

VODNAR – Dan bo v znamenju pripetljajev, posebno z ženskami, zato preložite srečanje, na katero niste povsem pripravljeni. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da na nekaj niste pripravljeni.

RIBI – Kočljiva situacija, v kateri ste se pred kratkim znašli, se bo razpletla ugodneje, kot ste pričakovali. Pravzaprav vas bo rešilo srečno naključje, zato previdnost še nekaj časa ne bo odveč.