Astro

Horoskop: To je pet izjemno "napornih" znakov!

C. R.
1. 11. 2016, 11.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Med astrološkimi znamenji je pet takšnih, ki so izjemno trmasta, netolerantna, zamerljiva in še marsikaj drugega. Ste med njimi?

5. mesto – kozorog

S kozorogi se je včasih težko pogovarjati, njihovo drugo ime pa je trma. Ker kozorogi redko koga spoštujejo in ne prenašajo dolgočasnosti, nimajo veliko prijateljev. Če se nenadoma zaljubite v kozoroga, boste morali biti potrpežljivi in vzdrdžljivi.

4. mesto – vodnar

Vodnarji so zelo posebni v komunikaciji z drugimi. Cenijo svoje razmišljanje. Hitro prenesejo krivdo na nekoga drugega in ne želijo poslušati pridiganja. Vodnarji imajo poseben intelekt, a so pogosto okupirani s čustvi.

3. mesto – dvojčki

Dvojčki ne zdržijo dolgo na enem mestu, so zelo gostobesedni in nekoliko »čudaški«. V kritičnih trenutkih si nadenejo masko brezbrižnosti. Kaj si mislijo drugi, jih ne zanima. Živijo v svojem svetu domišljije. Dvojčki so lahko tudi zahrbtni. Zdi se, da jih dobro poznate, a so vedno v stanju, da odigrajo šah-mat.

2. mesto – oven

Oven je izjemno impulzivna oseba. V nekaj sekundah lahko uniči, kar je vse leto gradil, in to se ne nanaša le na njegove projekte, ampak tudi na odnos do drugih. Če se zaljubite v ovna, vam strasti v razmerju ne bo manjkalo.

1.mesto – škorpijon

Škorpijoni sodijo med največje »zlobe« horoskopa. Vedno dobijo tisto, kar želijo. Zanje nič ni nemogoče. Imajo zelo krut odnos do sveta, super ego in maščevalen značaj. Zanje so ljudje njihova last. Katerakoli vrsta odnosa s predstavniki tega astrološkega znamenja se lahko konča z resnimi posledicami.