Astro

Horoskop za torek, 1. novembra

W.Y.
1. 11. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Ne obupajte, če ne gre vse kot po maslu. Neka oseba je trenutno skopa z informacijami, vendar vam bo še pravočasno sporočila vse pomembno.

BIK – Vaši delovni vnemi vsekakor ne bo nihče oporekal, čeprav se nenehno pritožujete in niste zadovoljni z ničimer. Kljub temu boste vsem pokazali, da ste najboljši, kadar se vam ljubi.

DVOJČKA – Počasi se boste začeli pripravljati na večjo spremembo. Nekdo, ki se vam bo smejal, češ da je časa še več kot dovolj, pač ne ve, s čim imate opravka. Ne ozirajte se nanj.

RAK – Zaprli se boste pred vsemi, da bi obranili, kar vam je drago. Naporom ne bo videti konca in velikokrat boste imeli občutek, da se je vse zarotilo proti vam in da ne morete iz začaranega kroga.

LEV – Nekaterim dogodkom se ne boste mogli izogniti, ker v resnici nič ne bo odvisno od vas. Ne glede na vaše osebno mnenje se tokrat raje prepustite toku.

DEVICA – Od vas bo nekdo pričakoval več, kot ste mu ta trenutek pripravljeni ponuditi, a lahko pod pritiskom vseeno popustite. Kot slabo prežvečen grižljaj se vam bo nepremišljena odločitev vedno znova vračala.

TEHTNICA – Tokrat vam ne zadostuje le nekaj pojasnil. Zadevam bi radi na vsak način prišli do dna, zato se boste trudili po najboljših močeh. Dan bo vsekakor ugoden za poslovno ali ljubezensko pobudo.

ŠKORPIJON – Nadvse ustvarjalni boste, ideje pa vam bodo popolnoma zmešale glavo. Pripravljali se boste tudi na neko praznovanje, za katerega boste želeli, da je popolno.

STRELEC – Vzdržite se dajanja nasvetov, razen če vas bodo posebej prosili. V neki situaciji se igrate z ognjem, zato pazite, da se ne boste preveč opekli.

KOZOROG – Imate nenavaden občutek, da ne morete vplivati na dogajanje. Gre za začasen zastoj, zato se ne pritožujte preveč. Prav tako vas preveč moti nekdo, ki vas v zadnjih dneh kritizira, čeprav brez pravega vzroka.

VODNAR – Naj vas smeh vodi skozi dan. Marsikaj bo šlo narobe, zapletlo se bo tudi pri tehničnih napravah, poleg tega pa se vam bo zdelo, da vas nihče ne razume. Tudi s prijatelji ne boste mogli najti skupnega jezika.

RIBI – Na področju odnosov se bo zgodilo nekaj, kar že dolgo pričakujete. Kljub temu pa boste morali precej improvizirati, da boste prišli do želenih rezultatov.