Astro

Horoskop za ponedeljek, 31. oktobra

W.Y.
31. 10. 2016, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Imate občutek, da bi morali določene zadeve spremeniti, saj vam ne prinašajo nič dobrega. Morda je čas, da se podate v kakšen adrenalinski podvig.

BIK – Sami sebi ste najboljši nadrejeni, a tudi z drugimi morate sodelovati. Odlično vam bo šlo, priložnost imate, da sklenete dober dogovor, le ne imejte prevelikih apetitov. Malce skromnosti bo dobrodošlo.

DVOJČKA – Realnost vam bo povzročala težave, na vsak način boste želeli uiti v svoj sanjski svet. Raje ostanite na tem mestu in v tem času. Hitreje se boste lahko soočili z vsem, kar vas čaka.

RAK – Imate dovolj časa za vse, toda vseeno boste začutili nekaj utesnjenosti. Vse skupaj se vam bo vleklo, tudi zato, ker ste že nepotrpežljivi, in zlahka vam gre z jezika tudi nekaj, kar bi še morali obdržati zase.

LEV – V ljubezni se obračate k nekomu, ki vam ni povedal vsega. Potrebujete še nekaj časa za premislek o napeti situaciji. Vsekakor pa naj bosta končna odločitev in beseda le vaši.

DEVICA – Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč sodelavcev in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Čustva bodo terjala vašo pozornost, o nečem bo treba dobro razmisliti.

TEHTNICA – Nedvomno vam zaupajo in računajo na vas in imeli boste dovolj časa za vse načrte. Pri poslovnih pogajanjih boste začutili, kje so morebitne skrite pasti, zato pokažite, da ste iznajdljivi.

ŠKORPIJON – Poslušajte mnenja, ki so drugačna od vaših, tudi če jih ne boste sprejeli, pomembno je, da ste jih slišali. Vse vam bo prišlo prav, ko se bo treba odločiti za posel, ki bo navzven deloval skrivnostno.

STRELEC – Največ novic prihaja od daleč. Ne morete se hitro odločiti. Želite si le, da bi razčistili s preteklostjo, toda tega ne morete opraviti čez noč. Imate dovolj časa za vse, zato ni prostora za naglico.

KOZOROG – Ponovno se boste morali lotiti nečesa, kar vam pred časom ni najbolje uspelo. Tokrat ne bodite preveč pasivni in ne sprejmite prve ponudbe, ki bo prišla naproti.

VODNAR – Nekaj nepričakovanih opravkov bo, morda celo okvar ali morate preveriti račune, ali se vse ujema. Preveč čustveno doživljate nekoga, s katerim morate ohraniti poslovne stike.

RIBI – Vzbujate radovednost, saj je že več kot očitno, da niste razkrili vsega. Vsekakor boste uspešni, posebno če boste pravočasno zbrali podatke, za katere menite, da so ključnega pomena.