Astro

Horoskop za petek, 28. oktobra

w.y.
28. 10. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Sledite ohlapnim nitkam, ki se danes pojavljajo. Vodile vas bodo v nekaj zelo zanimivih pogovorov. Če se srečate z osebo, ki je ne poznate in ima za vas svetel nasmeh, poskrbite, da jo boste bolje spoznali.

BIK – V karieri ostanite povsem zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse naenkrat. Denarja imate dovolj, a ne pretiravajte z načrtovanjem velikih stroškov. Vsaj popoldne si vzemite več časa za partnerja.

DVOJČKA – Imate nekaj težav s spominom, zato potrebujete več časa za učenje težjega gradiva. Preprosto se ne morete zbrati, mika vas preveč drugih reči. Tudi zato, ker so srčne zadeve še vedno nekoliko neurejene.

RAK – Zdaj je primeren čas za izposojo filma, naročilo hrane na dom in za sprostitev, vedoč, da vam ni treba biti nikjer drugje in nimate ničesar drugega za početi. Taki časi ne prihajajo pogosto, zato jih popolnoma izkoristite.

LEV – Obstaja nedokončan posel, za katerega morate poskrbeti, in danes morate ugotoviti, kateri to je. Ste pozabili na neki rojstni dan ali poslati poročno darilo? Pokličite prijatelja, ki vam lahko pomaga rešiti to skrivnost.

DEVICA – Pri delovnem sestanku hitro ugotavljate, kam pes taco moli. Zato se boste hitro povezali s pravimi ljudmi. V ljubezni še obstaja oseba, ki vas skrivaj opazuje, vendar si ne upa storiti česa več.

TEHTNICA – Danes vas bolj privlačijo aktivnosti v domačem okolju in udobni večeri na kavču – družabni dogodki vas trenutno nekako ne privlačijo. To je dobra novica za vaše prijatelje in družinske člane.

ŠKORPIJON – Po navadi imate lepe navade, danes pa boste morda morali malce pomisliti, kaj boste rekli, preden kaj rečete, namesto da takoj rečete tisto, kar vam pade na pamet. Lahko bi se vam maščevalo.

STRELEC – Želite si več svobode, ko jo dobite, pa so vaša čustva precej mešana. Popoldne boste nekoliko bolj utrujeni, morda boste morali zavrniti neko povabilo. Pazite, komu boste zaupali.

KOZOROG – Pozabljate na prijatelja, ki morda čaka na vaš prvi korak. S čakanjem boste odnose le zaostrili, zato počasi in taktno, tako, kot samo vi znate, in takšna pobuda se vam bo obrestovala.

VODNAR – Ostane vam še nekaj malenkosti, ki jih lahko hitro rešite v svoj prid. Pravila igre so se sicer spremenila, izhod pa boste vseeno našli. Samske privlači nekdo, ki ima povsem drugačen značaj, kot je vaš.

RIBI – V ljubezni ne pričakujte čudežev, partner enostavno dela po svoje in drugače, kot sta se dogovorila. Ni prav, da se le vi opravičujete za vse. Poskusite se sprostiti, najbolje v tišini doma.