Astro

Horoskop za četrtek, 27. oktobra

w.y.
27. 10. 2016, 06.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Marsikaj se rešuje in brez težav boste odgovorili na še nekaj kočljivih vprašanj. Še več, mogoče je celo, da jih boste še sami zastavljali, posebno ko boste začutili, da bi se morali bolj izpostaviti.

BIK – V ljubezni preveč slepomišite, namesto da bi izkoristili zlato priložnost. Preverite svoje stroške, tako boste mirnejši. Morda odkrijete še nekaj napak, ki bi jih lahko popravili.

DVOJČKA – Zablesteli boste, hitro se boste prebili naprej, da bi izvedeli čim več, posebno če ste na pragu novosti. Gre za nenavadno zamisel, poskusite se zbrati in poiskati nove informacije.

RAK – Ne smete dvakrat premisliti, čeprav vaše ambicije drugim stojijo na poti. Četudi nekomu enkrat ali dvakrat stopite na prste, je včasih to edino, kar je potrebno, da pridete, kamor želite.

LEV – Računajte na nekaj sogovornikov, ki ne bodo niti najmanj prijetni. V ljubezni ne morete zmagati, če skrivate prava čustva. Pomaga vam rak, riba ali škorpijon, sicer pa boste napredovali izredno počasi.

DEVICA – Nimate dovolj časa za vse, vendar se nočete zameriti ljudem, ki so vas do zdaj podpirali. Vse skupaj lahko še zgladite, vendar le pod pogojem, da boste priznali pomoto.

TEHTNICA – Nekoga bi radi čim prej poklicali, sicer pa je mogoče, da se bo še prej prikazal na vaših vratih, zato pazite, kako se boste odzvali. Dan bo vsekakor v znamenju presenečenj.

ŠKORPIJON – Ne obremenjujte se s podrobnostmi, morda gre le za nekaj zavisti, ki jo žal še vedno občutijo tudi v delovnem krogu. Posebno če se ukvarjate z dejavnostjo, ki se drugim zdi dober vir zaslužka.

STRELEC – Ugotovili boste, da pravila niso enaka za vse. Težave izhajajo predvsem iz neurejenih odnosov. Zato pri delu počakajte, prišlo bo tudi vaših pet minut. Glavoboli so le posledica utrujenosti.

KOZOROG – Danes boste zlahka uživali v svoji družbi, ne glede na to, kaj morate še storiti ali s kom morate to storiti. Četudi imate težave z nekaterimi sodelavci, ne boste težko dosegli dogovora o tem, katera je prava strategija.

VODNAR – Neko razmerje vam je izredno pri srcu, pokažite čustva skozi nekaj duhovitih opazk. Pri drugih zadevah boste napredovali, posebno ko boste povsem prepričani, da vas bodo podprli.

RIBI – V ljubezni še ne veste vsega, zato ne sklepajte prehitro. Preveč zaupate znanki. Niste se odločili, kako in kdaj, čas vam tokrat ne pomaga, ravno nasprotno. Pokažite več samostojnosti.