Astro

Horoskop za torek, 25. oktobra

w.y.
25. 10. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Imate enkratno priložnost, da končate nekaj v povezavi z izpiti ali ob sodelovanju z mlajšimi. Vse opravite s pogovorom, iz oči v oči, izogibajte se posrednikom in dopisovanju.

BIK – Zaposlovalo vas bo nekaj, kar se dogaja doma, zato ne boste imeli ne časa ne energije za karkoli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno v prvem delu dneva.

DVOJČKA – Pazite z denarjem, to je glavni nasvet v današnjem dnevu, ko izgubljate glavo zaradi malenkosti in si tako kopljete jamo sami sebi. Ta vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod.

RAK – Popoldne vas čaka nekaj ljubezenskih pripetljajev, a tudi doma vas potrebujejo. Odločite se, komu boste dali prednost, in se vsekakor potrudite. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave.

LEV – Pri študiju se nikakor ne zberete, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in dokumente.

DEVICA – Kdor čaka, dočaka, čeprav ste zadnje čase tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in pravzaprav nimajo niti nobenega pozitivnega učinka! To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase.

TEHTNICA – Nič več vam ni jasno in vedno znova vas privlačijo osebe, ki vam v ničemer niso podobne. Recimo simpatija, ki se po daljšem času vrača v vaše življenje.

ŠKORPIJON – Opraviti imate z ljudmi, ki se jim ne bi smeli preveč zoperstavljati, saj so lahko tudi maščevalni. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega. Srce vas vleče k nekomu, ki je daleč.

STRELEC – Pozanimajte se o novostih v zvezi s pravno zadevo, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate prav, toda pot bo še dolga, in pozor, da ne bi založili česa pomembnega.

KOZOROG – Želeli si boste napredovanja in finančnega izboljšanja, zato boste sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Včasih boste pripravljeni storiti tudi kaj takšnega, česar sicer ne bi.

VODNAR – Za nekoga se boste ogreli veliko bolj, kot si sploh želite priznati. Premislite, posebno če gre za osebo, ki vas je nekajkrat pustila na cedilu. Po drugi strani si vzemite več časa za najmlajše.

RIBI – Vse se dogaja na pravi način in tudi vam bo odleglo, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skorajda že zaključeno, sicer pa ostanejo podrobnosti.