OVEN – Nekdo je izredno miren in počasen, in prav to vas spravlja iz tira. To pa se bo zrcalilo predvsem v ljubezenskih odnosih. Popoldne vsekakor več počivajte, vzemite si čas samo zase.

BIK – Poskrbite za to, da vam po opravljenem delu ne bo dolgčas. Preveč se obotavljate glede nekega povabila, čeprav veste, kaj bi morali storiti. Soočite se z dejstvi.

DVOJČKA – Če boste dovolj sproščeni, boste nekoga zagotovo očarali. Vezani pa partnerja presenetite s spontanostjo in storite nekaj nenavadnega.

RAK – S težavnim vplivom planetov se boste v današnjem dnevu spopadli bolje kot večina znamenj, vseeno pa boste imeli včasih občutek, da se podzavestno bojite uspeha.

LEV – Ponovno sumite nekoga, ki vam je v resnici vdan. Spremenite svoje obnašanje, saj se bo drugače le oddaljil od vas. Nekaj vprašanj bo za zdaj ostalo brez odgovorov.

DEVICA – Nič vam še ni jasno, a upate v uspeh. Vseeno se oborožite s strpnostjo. Družite se z ljudmi, ki bodo spontano prebudili vaš optimizem, ki je trenutno zaspal!

TEHTNICA – Opravičite se partnerju, ki ni ničesar kriv. Samski prijatelje povabite k sebi na zabavo. Hvaležni vam bodo za zabaven večer, ki vas bo sprostil.

ŠKORPIJON – Pričakujete, da vam nekaj razložijo. Ne čakajte na neizogibno, temveč ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili.

STRELEC – Doma vas ne morejo razumeti, vseeno pa nadaljujete po svoje, na povsem neprimeren način. Pretehtajte svoje odločitve.

KOZOROG – Načeloma boste ostali vljudni, razen če bodo kritizirali partnerja in boste čutili potrebo, da ga branite. Samski kozorogi ne čakajte, da vas bo konec dneva kdo poklical in vas povabil ven.

VODNAR – Venera se igra z vašo potrpežljivostjo v ljubezni. Igra čakanja in taktiziranja se vam ne poda. Nekdo se bo še enkrat spretno izmuznil, takega razmerja pravzaprav ne potrebujete.

RIBI – Planeti prinašajo veliko pozitivnega pri družabnih srečanjih. Ne skrivajte čustev, posebno če že komaj čakate na neko srečanje. Ne prepuščajte vsega le usodi.