Astro

Horoskop za petek, 21. oktobra

w.y.
21. 10. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Poiščite družbo tistih, ki vas lahko navdušijo za nove reči. Vsekakor se bo vse skupaj hitro spreminjalo, vendar je marsikaj odvisno tudi od vas.

BIK – Vprašajte se, ali je še smiselno čakati na nekoga, ki vam ni z ničimer pokazal, da karkoli čuti do vas. Čas je za novo ljubezen, ki bo prišla, če boste bolj odprti.

DVOJČKA – Učenje in naporno delo boste dali tokrat nekoliko na stran. Nikar se ne bojte, nič ne bo hudega, saj boste imeli v prihodnjih dneh toliko energije, da boste vse nadoknadili.

RAK – Pri delu boste dobili nekoliko manj, a ne boste razočarani, saj je pred vami bolj sproščen konec tedna. Neka srčna zgodba potrebuje še veliko epizod, da bo rešena.

LEV – Konec tedna bo izredno zabaven, zato vse skupaj sprejmite kot igro, brez načrtovanja prihodnosti. Imeli boste pravi občutek, kam naj bi se odpravili.

DEVICA – Veliko stvari se bo dogajalo s svojim namenom. Danes ni ravno vaš dan, a ga kljub temu poskusite čim bolj aktivno preživeti in se malce tudi zabavati.

TEHTNICA – Čas bo danes tekel zelo hitro, vi pa boste medtem hiteli z opravljanjem nalog v službi. Dan vam je naklonjen, in to morate izkoristiti, da delo opravite še ta teden.

ŠKORPIJON – Delate pri projektu, ki ima velik potencial. Vaš osnovni razlog, da ste sprejeli to nalogo, je, da bi se radi izkazali z dobrim delom. Seveda vas je zanimala tudi finančna plat tega.

STRELEC – Priznajte, da ste se zmotili. Tako bo lažje tudi drugim, ki so ne krivi ne dolžni obstali kar na pol poti in vas čakajo. Ne zapirajte se vase, potrudite se glede novega dogovora.

KOZOROG – Nič ni tako zanimivo, kot je bilo v preteklih dneh. Upad navdušenja je tudi posledica tega, da doma morda ni takega soglasja, po katerem hrepenite, in zato se umikate.

VODNAR – Družba bo dobra, pravzaprav komaj čakate na nekoga, ki ga že dolgo ni bilo ob vas. Danes lahko nadoknadite zamujeno. Pogovor bo ploden.

RIBI – Potrudili se boste, vseeno ste odvisni od drugih. Srčna želja se vam vseeno izpolnjuje, čeprav ne čutite takšnega zadovoljstva, kot bi lahko.