OVEN – Izpuhteli bodo vsi dvomi, naenkrat vam bo povsem jasno, kaj bi morali storiti, posebno v medsebojnih odnosih. Pri izpitih bodite natančnejši, posebno če so sestavljeni iz dveh delov.

BIK – Pravilno si razporedite današnji dan in razmislite o tem, da bi določene naloge zaupali sodelavcem. Niste samo vi tisti, ki znate delo opraviti dobro.

DVOJČKA – Danes boste nekoliko nejevoljni, kar bo v slabo voljo spravljalo tudi ljudi okoli vas. Vezani lahko zato od partnerja pričakujete začasen umik. Poskušajte se mu oddolžiti.

RAK – Danes boste v obrambnem položaju. Zaupajte svojim občutkom in tistim ljudem, na katere ste se lahko že kdaj zanesli in vas še niso pustili na cedilu.

LEV – Sčasoma se boste sprijaznili tudi s tistimi, ki so vas že razočarali. Z njimi se boste še naprej družili, a nikar jim ne zaupajte preveč. Raje se usmerite globoko vase.

DEVICA – Obeta se vam nova romanca ali osvežitev trenutne zveze, ki vas bo razveselila. Z novim prijateljem boste zadovoljni bolj, kot ste si lahko predstavljali.

TEHTNICA – Izkoristite dan, ki vam je naklonjen. Vezani boste želeli v razmerje vnesti nekaj sprememb. Kot nalašč bo danes partnerjev pustolovski duh popestril vajino razmerje.

ŠKORPIJON – Ponudila se vam bo posebna priložnost, ki je nikakor ne smete izpustiti. Še tako turoben dan bi se popoldne lahko spremenil v dobrega.

STRELEC – Danes bo prevladovala želja po delovanju in prijateljevanju z bližnjimi. Dobili boste nekaj pohval in komplimentov, ki bodo odlično vplivali na vaše počutje.

KOZOROG – Odpravite se na zmenek in sprejmite tveganje z osebo, ki jo opazujete že nekaj časa. Tveganje je precejšnje, vendar le tako lahko upate, da se boste človeku približali.

VODNAR – Premislite o tem, kakšne naj bi bile danes posledice neke odločitve. Izšli boste kot zmagovalec, a pazite, da ne boste vsega skupaj predrago plačali.

RIBI – Razmerja vezanih bodo danes harmonična. Priložnosti za prijateljstvo in prijetno druženje bo danes veliko. Samski povabite simpatijo na zmenek.